2777
2789
عنوان

پسری که خیلی دختر بازی میکنه و میگه دخترپاک میخام براازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید گلم....

ن بابا

خاهش میکنم

اصن ببین خالم چقدرر زن خوبیه ولی همچین پسری تربیت کرده اخه😕😕😅😅

ببین یکسره میره رو مخ من هعی میگه دختر پاک نیس دختر پاک نیس

میرن تو کافه ها با دوستاشون میشینن در مورد دخترا بد میگن

خدایا بینهایت شکرت💚💚

ببین معلوم نیست که خیانتکار بشه یا نه، خیلیا بعد از ازدواج رفتارهای مجردیشون رو میذارن کنار و بعضیا که زمان مجردی مثبت بودن بعد ازدواج ممکنه هرزه بشن.‌

اما اکثر همچین پسرایی که قبل ازدواج هرز میپرن و میگن برای ازدواج دختر پاک میخواییم پدرت رو در میارن، شکاک میشن و گیر میدن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ببین معلوم نیست که خیانتکار بشه یا نه،خیلیا بعد ازدواج رفتارهای مجردیشون رو میذارن کنار و بعضیا که ز ...

اره واقعا همین الانشم شکاکه

فک کن منی ک الان مجردم و ۱۹ سالمه ی دونه دوس پسرم نداشتم بعد متاهلی یکی بیاد گیر بده بم🥴😑

خدایا بینهایت شکرت💚💚

ببین معلوم نیست که خیانتکار بشه یا نه، خیلیا بعد از ازدواج رفتارهای مجردیشون رو میذارن کنار و بعضیا ...

مثلا من داییم خودش واقعا دوست دختر زیاد داشت و میگفت دوس دارم با ی دختر پاک ازدواج کنم و خب همینکارو کرد

و الان واااقعا هیچوقت پاشو کج نمیزاره همیشه هم میگه من متاهلم دیگه هیییچوقت کار بدی نمیکنم و مجردم بود میگفت متاهل شم حتی ی نگاه بدم ب دخترای دیگه نمیندازم و واقعا هم همین شد

ولی این پسرخالم ی جوریه اوضاعش خیته حس میکنم ازدواج کنه کسی باهاش خوشبخت نمیشه

خدایا بینهایت شکرت💚💚

اره واقعا همین الانشم شکاکهفک کن منی ک الان مجردم و ۱۹ سالمه ی دونه دوس پسرم نداشتم بعد متاهلی یکی ب ...

تازه الان خوبه وقتی باهاش بری زیر یه سقف ده برابر بدتر میشه. کاری میکنن که از سایه خودتم بترسی

یعنی حتی وقتایی که رفتی بیرون ولی کنارت نیستن باز ترس داری که نکنه چیزی بشه بفهمه و به گوشش برسه ، از بس تهمت میزنن

اینجا برو اونجا نرو، به این سلام نکن، با اون حرف نزن، اون پسره که از کنارت رد شد چی بهت گفت! 

اگه توی عقد یا نامزدی باهاش رابطه جنسی داشته باشی که دیگه بعد جشن عروسی پ رفتن زیر یه سقف توی دعواها کلا میگه خراب بودی قبلش با کسی بودی😑

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خب اگ با افراد زیادی بوده و از اون مریضا بوده بله بعد ازدواجم ادامه داره 

اما مثلا صرفا یه دوتا دوست دختر داشته تو بازه زمان های متفاوت باهاش رابطه داشته شاید بعد ازدواج جمع کنه کاراشو 

چون زمان مجردیش متعهد بوده متاهلش هم متعهده دیگ

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

چ گوه خوریادختر بازی میکنی دختر پاک میخوایبیا اینو بخور احمق ریده بودن برات

تازه انقد پرروعه میگه هممممه دخترا بدن دختر پاک وجود نداره شاید ۱۰ درصدباشه 

انقد میرینه ب دخترا منم حتی استرس میگیرم با این حرفاش ولی انقد نفهمه نمیشه باهاش کل انداخت که

خدایا بینهایت شکرت💚💚

ن جز دسته اوله

پس نمیشه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..