2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭😭رابطه زناشویی شما هم اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 5735 بازدید | 124 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچکس کامل نیس

همراه اول 😌🦦

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

آخه قبل ازدواج ک نباید گذشت بیاد سمت آدم این لعنتیا اینجور بودنی نمیگیرن دیگه

مشخص میشه پسر سرد از پسر گرم مزاج از نوع رفتارشون

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

چرا خب مگه نباید نیاز و‌خواستتو بگی؟

چرا ولی زوده براش

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

به خدا نمیره خواهرم یه سالو نیمه دارم بهش میگم ولی دیگه امشب داغونم 😭😭نزدیک پریودیمم هست هورمونام ...

بهش بگو حرفات و خجالتم نکش

بگو برو دنبال درمانت من نیاز دارم تو هم وظیفه ته رفعش کنی .

بگو پس ازدواج کردم بساب بشورای تو رو بکنم ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

وای یه کارایی میکنم براش ولی میگه مثل جند ها رفتار نکن دوست ندارم

🤣🤣🤣🤣🤣وای ببخش اسی ولی خب بگو مرض جن.ده چیه

ایندفعه طبیعی تر باش خب بگو چی دوست داری چطور دوست داری و خلاصه رگ خوابشو بگیر دست دوباره بعد مدتها مثلا برو لباس خوا.ب جدید بگیر مکانتون رو تغییر بدین و.... دیگه خیلی راحت گفتم تا الآنم 🤣نمیشه بیشتر بگو

عزیزم باید درمان بشه حتما ، من بابام مشکل داره خیلی قرص و دارو گرفت ولی درست نشد حتما سعی کن ببریش دکتر 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂