2777
2789

سلام دوستان من بچم ۱ سال و ۹ ماهشه و زود بدنیا اومده و کلا از هر نظر یکم عقب تره از نظر ذهنی نه ،جسمانی مثلا تازه داره دندون در میاره 

بعد هنوز راه نمیره و چهار پا میره بعد بردمش متخصص مغز و اعصاب 

یه ازمایش نوشت کلی از بچم خون گرفتن خداروشکر همه چی عالی بود بعد ام ار ای اونم خوب بود الان نوشته نوار عصب و عضله برای ۴ اندام یعنی دوتا پا و دو تا دست 

خیلی نگرانم میخام نبرمش و خیلی اذیتش میکنن این چند وقت همش از خواب میپره بعضیا میگن تقویتش کن بچتو چیزیش نیس ولی میترسم چیزی باشه بعد احساس گناه کنم 

کسی بوده این نوارو گرفته باشه برای خودش یا کسی چطوره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست و پاهاش مشکلی نداره خداروشکر بازی میکنه ،ولی هنوز نمیتونه راه بره میگم خودم اگه ببرمش کار درمانی ...

این نوار عصاب یکم شنیدم دردناک هست چون سوزن میکنن داخل دست. و پا

اما خب چااره ندارید باید ببرید ببینید مشکل چی هست انشالا برطرف میشه نکران نباشید 

این نوار عصاب یکم شنیدم دردناک هست چون سوزن میکنن داخل دست. و پااما خب چااره ندارید باید ببرید ببینی ...

انشالله که اذیت نشه و چیزی نباشه و مثل بقیه جوابش خوب باشه 

ولی تو هوش مصنوعی زده بود برای بچها خوب نیس انجامش و دکتر و منصرف کنین