2777
2789
عنوان

لطفاً برای نی نی یک ساله دعا کنید

169 بازدید | 16 پست

یه نی نی ناز و خوشگل ولی حال خراب.

بچه واکسن شش ماهگی ش رو که میزنه یه بیماری نادر میگیره و بعدش عفونت بیمارستانی و دکترا جوابش کردن.

هر چی از ناز بودن این بچه بگم کم گفتم خیلی شبیه به پسر خودمم هست.

هر بار مادرش خبر از حال پسرش میده میگه بدتر شده خون به دلم میشه.

دیشب بچه نفسش رفت و اینتوبه شد دعا کنید خدا به مادرش ببخشدش این بچه اصلا نگم چقدر مظلوم و معصوم رو تخت بیمارستانه اصلا این عکس بخیه هاشو بزارم براتون تا آخر عمر صحنه ش از جلو چشمتون پاک نمیشه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

سلام چشم حتما

طفلی

یه بچه دیگه هم مادرش گفت با واکسن فلج شد

من دیگه واکسن نوبت بعدی بچمو نزدم

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چشم حتماطفلییه بچه دیگه هم مادرش گفت با واکسن فلج شدمن دیگه واکسن نوبت بعدی بچمو نزدم

عزیزم من خیلی تحقیق کردم مطمئن باش زدنش بهتر از نزدنش هست این بچه ها که اینطوری میشن خودشون مشکل رو دارن و واکسن باعث میشه یهو بریزه بیرون.

چون خودم یه داستان برام پیش اومد پیش چندین تا دکتر رفتم و همشون تایید کردن.

واکسن صد در صد باید بزنی

چرا از واکسن استرس گرفتم 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

عزیزم من خیلی تحقیق کردم مطمئن باش زدنش بهتر از نزدنش هست این بچه ها که اینطوری میشن خودشون مشکل رو ...

ممنون گلم

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
بخیه چی؟شاید به جز سیاه سرفه حساسیت داشتهچه بیماری نادری گرفته؟

انقدر دیگه بدنش جواب نداده به رگ گرفتن از پاش گرفتن پاش آنقدر پاره پاره شده بخیه خورده اونم بخیه وحشتناک ببینی خون به دلت میشه.

بیماری که باعث میشه فک کنم ی همچین چیزی بود مایع نخاع خشک بشه ی همچین چیزی فک کنم

عزیزم من خیلی تحقیق کردم مطمئن باش زدنش بهتر از نزدنش هست این بچه ها که اینطوری میشن خودشون مشکل رو ...

واای الهی بگردم خدددایا خیییلی سخته خدا بحق علی اصغر امام حسین شفاش بده خدا هیچ پدر و مادریو با بچش امتحان نکنه خیلی سخته.