2777
2789
عنوان

چطوری درس بخونم⁉️📚

106 بازدید | 16 پست

مطالعات دارم سه شنبه

نمره اش برام مهمه چطوری بخونم ۲۰بگیرم؟

طی سال خوندم نمونه سوال اینا ام حل کردم

۱۶تا درسه چطوری بخونمشون؟؟؟

میخوام الان بخونم تا فردا ساعت دوازده ظهر تمومش کنم میخوام برم بیمارستان فردا آخه 

کلاس نهمم هدفم الف انسانیه

پایه ام ۱۸ الی ۲۰عه سرکلاس

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

یه مداد بگیر دستت هر چی مهم بود زیرش خط بکش هر چی هم یاد نگرفتی بنویس روی یه برگه آخر دفعه هم اون بر ...

اخه بلدم همرو فقط باید مرورکنم حس میکنم بخش تاریخ یه چندجایشوایراد داشته باشم

مرسی بنظرت میتونم تا ساعت دوازده ظهر تموم کنم؟

من هردرسی که میخونم بعدش سریع نمونه سوالای که مربوط به اون درس بوده و حل کردمو میخونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان آخه مشکلم اینکه معدلم ۱۶عه ولی درسای مربوط به انسانیم بالای ۱۸

بچیزی بگم اگه میخوای بیای رشته انسانی باید از همه تفریحات بگذری ، دیگه پنجشنبه جمعه هم که واسه استراحت بود باید تاریخ بخونی حجمش مثل نهم نیست و خیلی سنگینه باید خیلیییی درس بخونی خیلی اگه با اینا مشکلی نداری بیا انسانی❤

اگه بلدی یه دور سریع روخونی کن بعد نمونه سوال حل کن ما برای امتحان مطالعاتمون ۴ روز وقت گذاشتن برای ...

خوشبحالتون

به ما ام برای آمادگی وقت ندادن 

آخه مطالعات سنگینهِ الان درس ۱۵ رو دارم میخونم از درس یک تا چهار و سیزده تا ۲۴هستش از یک تا چهارو خوندم سیزده و چهارده روهم خوندم الان ۱۵ام

بچیزی بگم اگه میخوای بیای رشته انسانی باید از همه تفریحات بگذری ، دیگه پنجشنبه جمعه هم که واسه استرا ...

اشکالی نداره 

انسانی تنوع درسای دانشگاهیش زیاده واسه همین می ارزه

خوشبحالتونبه ما ام برای آمادگی وقت ندادن آخه مطالعات سنگینهِ الان درس ۱۵ رو دارم میخونم از درس یک تا ...

خیلی خوب خوندی فردا میتونی بقیشو تا عصر تموم کنی و نمونه سوال حل کنی.

امتحان علومو چیکار کردی؟

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324