2777
2789

یبار تو ماشین دعوا کردیم خیلی جدی بود دعوامون ،داد زدم نگهدار نگهدااااار اونم نگهداشت ،پیاده شدم ترسید دنبالم پیاده شد زود یکم اونطرف تر یه درخت بود تلو تلو مثلا حالم بد بود و ناراحت بودم خودمو رسوندم به درخت خواستم یکمم پیازداغشو زیاد کنم یهو خودمو زدم به غش 🤦😂شانس آوردم هیچ کس اون اطراف نبود 😂 بنده خدا همسرم انقدرررر حول شده بود کم موند خودشم غش کنه 😂 زودی منو بغل کرد هی اسممو صدا میزد خیلی ترسیده بود ،یهو با یه پخ بلند زدم زیر خنده 🤭اولش با گیجی و تعجب نگام می‌کرد فقط بعد که موضوع اومد دستش اونم زد زیر خنده و همونجا دعوا تموم شد 😂 

از اون ماجرا چند سال میگذره ولی هنوزم هروقت از پیش اون درخته رد میشیم میگه عهههه همون درخته بدو برو غش کن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حول #

هول ✓

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خوندمش سوتین😐

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

الان گوزوهااا میان 😂

اره اسم نامزد قبلیمو صداش کردم خودشو به نشنیدن زد خیلی اقاس 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

اره زیااااد 

پشت چراغ قرمز بودیم ترافیک سنگینی هم بود .‌ما تا اومدیم از چراغ رد بشیم زود قرمز شد . چن تا ماشین جلو ما بود . تا سبز شد دیدم هی بوق میزنن هی بوق میزنن یهو داد زدم زهرمار پدرسگا . دیدم شوهرم ی جوری شد گفتم تو چته گف زن یکم یواش تر اگ‌جر‌نمیدی منو بگم من بوق زدم 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤