2777
2789
عنوان

ن پای رفتن دارم ن دل موندن

113 بازدید | 8 پست

28سالمه 10ساله ازدواج کردم یه دختر 5ساله دارم شوهر م از اول زندگی افسردگی داشت قبول هم نمیکنه بره دکتر یه ورشکستگی بزرگ داشت و الان هیچی نداریم تو  یه ساختمون با خانوادشم     شوهرمم آنقدر بد اخلاقه  سر هیچ کاری بند نمیشه هر سه چهار ماه می‌ره سر یه کار دیگه یا دعوا می‌کنه از اون کار درمیاد خسته شدم با یه آدم افسرده بی پول از حرص خوردن هم چند ساله قرص اعصاب میخورم با یه خانواده داغون که طلاق رو بدترین میدونن حتی پول نیست برم پیش مشاوره تو این ده سال ما هیچ خرجی نکردیم حتی هیچ وقت پول نبوده من یه بار آرایشگاه برم تو نامزدی چه قدر گریه کردم این افسردگی داره اخلاق نداره گفتن جدا شی باهاش ازدواج نکنی  وای به حالت الان مثل خر تو گل گیر کردم اصلا به من و دخترم محبت نمیکنه یه زندگی سرد و بی روح و حال به همزن دارم حتی همیشه با خانواده خودشم سرده اصلا با هیچ کس قاطی نمیشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط میتونم بگم غمگینم برای تو، برای خودم، برای زنان سرزمینم.....

حالم همیشه بده اصلا نمیدونم دنیا چه جوری میگذره روزام چه جوری میگذره دیگه تنها دلخوشیم نی نی سایته هیچ کسو ندارم خیلی تنهام

به خانوادت بگو الان بیاین جوابگو باشین دیگه گند زدین به زندگیم

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
امیدوارم یه روز جسارتش رو پیدا کنی بری،،

دقیقاً همین ترسه که نمی‌ذاره کاری کنم

یه بابای بداخلاق دارم که نمیشه باهاش حرف زد به خاطر اینکه از زیر دست اون بیام بیرون ازدواج کرد م که بدتر شد