2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235152 بازدید | 1259 پست

سلطاااان سوتی منم آجی شما اگه باشید وزیر منی😄

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حامله بودم اولین بار برای باز کردن و تکمیل پرونده رفتم شبکه بهداشتخانومه گفت برو باسکول ''متر ه ...

وای اشکم در اومد خدا نکشتت کاش نزدیک بودی همزمان که میخندم مشت بزنم بهت

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یاد اون جکه افتادم که طرف زبونش میگرفته میرفته داروخانه میگفته دیب دارید!؟ متصدی میگه دیب ‌چیه!؟ می ...

چه حال داشتی اینقد باحوصله و کامل نوشتی😁

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
صفحه‌چنده 😂

۱۴ یا ۱۵ 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

هیچکس به اندازه من بد و سم سوتی نداده 

بغل خونه امون ی داروخونه اس که قدیمیه و میشناسن مارو توشم پره پسر دخترای جونه 

مامانم حالش خوب نبود گفت برو شیاف دیکلوفناک بخر از اون آلمینیومیا

خلاصه رفتم داروخونه با ۲۰سال سن🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂

گفتم اقا شیاف میخوام بهم داد دیدم پلاستيکیه جلدش دادم بهش داروخونه ام شلوغ داد زدم اقا مامانم فقط اهنی میزاره ......🤐😂😂😂😂😂😂😂😂😂

داروخونه رفتتتتتت رو هواااااااا دیگه هیچکدوممون اون داروخونه نمیریم

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...
واااای پسرمو ختنه کرده بودیم ۶ ماهش بود من فک کردم عفونت کردع جای زخمش زنگ زدم به مامانم ییاد خونه م ...

نمیدونم بخندم یا چی؟؟لعنتی🤕🤣🤣

بعید میدونم سوتی رو دست سوتی شما بیاد😂

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

امروز به خواهرم گفتم برو لوازم آرایشی بپرس ببین سیسی کرم ندارن

وقتی برگشت دیدم نخریده 

گفتم: نداشتن؟

گفت: چرا داشتن

گفتم: پس چرا نخریدی

گفت: تو ک نگفتی بخر فقط گفتی بپرس ببین دارن🙂🙂🙂🙂💔

فقط چهره یارو رو تصور میکنم

وقتی که این رفت پرسید داری اونم گفته آره

بعد نخرید برگشت🦧💔

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

اینکه سوتی نیس چن سال پیش خالم ی سوتی تو سوپرمارکت داد ک ۴ تا پا قرض کردم از خجالت فرار کردم

میخاست بگه سس کچاپ بدین ی کلمشو اشتباه گفت بدترش کرد گفت ببخشین یدونه هم چُسِ کُسِ سُسِ کچاپ بدین همشو پشت سر هم گفت منکه فرار کردم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
واااای پسرمو ختنه کرده بودیم ۶ ماهش بود من فک کردم عفونت کردع جای زخمش زنگ زدم به مامانم ییاد خونه م ...

خخخ منم از این تابلو بازیها دراوردم یه بار پاییز بود جلو جمع همه میگفتن هوا گرمه و شبا درو باز میزاریم من یهو گفتم ن بابا منو شوهرم درارو میبندیم ک هیچ بعدم میریم زیر پتو همه هنگ کرده بودن ک مثلا زیر پتو چخبره😂

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند