2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235141 بازدید | 1259 پست

دقتت کمه عزیزم حوس جمع نیستی.منم گاهی گیج میزنم بعد خودم‌میگم عه چرا همچین کردم

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم میگف سوار تاکسی شدم پولم پاره بوده 

همش ذهنم درگیر بوده ک اینو قبول میکنه یا نه

از اخر ک رسیدیم گفتم ممنون اقا همینجا پارم کنین🤣🤣

میخواسته بگه پیاده کنین

میگفت پولو انداختم و فرار کردم فقط

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

یه بار رفتم بازار روز  خریدام زیاد شد گذاشتم پیش یکی از این فروشنده ها.موقع برگشت هر چی میگشتم اون اقا رو پیدا نمیکردم تا خریدامو ازش بگیرم.بلخره پیداش کردم گفتم از بس شما چیزاتون شبیه من خیلی گشتم پیداتون کنم.وای نگو اقا خوشش اومد بعد جلوی من داشت به دوستش میگفت خانمه میگه چیزاتون شبیه همه و میخندید....من فقط  وسیله ها رو گرفتم در رفتم😥.......

بابام از اونا هست که دلش می خواد الکی دعوا کنه مردم جلوش رو بگیرن ، یه بار با عموم دعوا می کردن بابام به مامانم گفت برو چوب بیار برم بزنمش

مامانم اون موقع سنش کم بود اخلاق بابام رو نمی دونست از زمین یه چوب برداشت داد دستش ، بابام گفت بنداز زمین بنداز زمین ، چوب رو دست آدم نمی‌دن که 

دخترکه نوزادبود تا چندوقت مادرم نمیذاشت باشامپوسرش رابشورم میگفت ایناموادشیمیاییه ومن میگعتم باید به سرش شامپوبزنیم .یه روزبردمش پیش دکترش مامانم ازدکتره پرسید:آقای دکترتاکی میشه سرش راباشامپونشوریم؟دکتره هم گفت تاآخرعمرش میشه نشوری!یعنی من از خنده فقط ازاتاق اومدم بیرون

چند مدت پیش مادربزرگم ی ازمایش داشت رفتم از ازمایشگاهی بپرسم ببینم این ازمایش ها رو انجام میدن یا نه ...

یاد اون جکه افتادم که طرف زبونش میگرفته میرفته داروخانه میگفته دیب دارید!؟ 

متصدی میگه  دیب ‌چیه!؟

میگه همونکه اینورش دیب داره اونورش دیب داره

متصدی متوجه نمیشه میره به همکارش که زبونش میگیره میگه ببین این چی میخواد...

اون طرف میگه دیب میخوام

همکارش میره براش دیب میزاره تو پلاستیک مشکی و‌میبره

بقیه میگن دیب چی بود؟؟ همکارش میگه همونکه اینورش دیب داره اونورش دیب داره دیگه

میگن برو خب یکی بیار ببیمیم دیب چیه

نیگه تموم شد اخریشو‌داذم این اقا رفت😐

قضیه شما منو یاد این جک انداخت

حالا اون ارایشگاهه چی بوده که اخرش نه ما فهمیدیم نه خودتون😬😬😬😬