2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235147 بازدید | 1259 پست
اون مهمون بازم اومد خونتون؟ 😂😂😂

بله🤭

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا سوتی امروز منو نمی‌گی تو گروه پسرا اشتباهی عکس چند نمونه واژن قبل لابیا پلاستی فرستادم میخوا ...

چه جالب 

اونم. همین امروز 

اونم قبل و بعد لابیا 

اونم گروه پر پسر 

شعور مخاطب هم زیر پا 

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨

در تکمیل خاطرات کارت و سوپری

من یه بار رفتم ادویه و پودر کره بخرم بعد پسره گفت کارتخوان خرابه میتونید به کارت بریزید بعد منم گفتم بله میریزم پس بعد که ریختم میام میگیرم رامو کشیدم نزدیک در بودم که گفت خب به چه کارتی میخواید بریزید ؟ 

فکر کنم خودشم از مطمئن بودن من شک کرده بود که زودتر نگفت 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

اینکه چیزی نیست من یه سوتیایی دادم. خودمم کلی به خودم خندیدم. رفتم‌تو سوپری دستمم یه حالتی می چرخوندم می گفتم‌ ازین لیفای توری نررررم دارین؟

خودم اومدم بیرون از خجالت آب شدم😄😂

برای هر کس همونقدر باش که هستن برات... 

وای همین دوسه روز پیش رفتم کیف بخرم بعد گفتم این زیپشم بلند تر میشه دیگه؟ گفت بندش اره😅😅 منظورم بندش بود🤦‍♀️

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

گلم اینا نشونه عدم تمرکز 

همه آدما سوتی میدن

ولی وقتی پشت سر هم‌تکرار‌ شه یعنی باید مغزتو از حالت بی رخوتی خارج‌کنی‌تا کار دستت نده

بهتر  گرمیجات‌ مصرف کنی

و‌کلمات ‌مثبتی استفاده کنید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یکی خنده دار ترین سوتی هایی که تا حالا شنیدم رو یکی از کاربرای همینجا یه بار تاپیک زده بود که 

شوهرش با ماشین اومده دم در خونه که یه برگه رو از  خانمش بگیره عجله داشته. می گفت با چادر رفتم پایین دم در و برگه رو دادم و همسرم رفت سوار ماشین شد. شیشه های ماشین دودی بود. منم مثل غاز گردنم رو از لای در دراز کردم بیرون و در حالی که زبونم رو درآورده بودم شکلک و مسخره بازی در می آوردم. بعدش شیشه ماشین اومده بود پایین و همکار شوهرش شروع به سلام و علیک کرده بود. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘