2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235141 بازدید | 1259 پست
چند سال پیش تازه ازدواج کرده بودم یه جورایی شیر پاستوریزه بودم رفتم مغازه خیار شور بخرم بعد یه پسر ب ...

چه بی شخصیت بوده

🤣🤣🤣🤣🤣

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که خرید میکنم یا میرم ارایشگاه بعدش یادم میره حساب کنم 

یهو لحظه آخری میگم وای ببخشید و کارتمو درمیارم.

واقعا از اینکه دیگران فک کنن میخواستم فرار کنم یا بپیچونم تا حساب نکنم بیزارم.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
من سوتی بدی دادم و بعد سالها هنوز خجالت میکشم...قراربود یک مصاحبه داشته باشم مسیولش گفت لطفا عکس بفر ...

🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

وای خدا سوتی امروز منو نمی‌گی تو گروه پسرا اشتباهی عکس چند نمونه واژن قبل لابیا پلاستی فرستادم میخوا ...

ببین من جای تو بودم عکسا که هیچی خودمو از زندگی حذف میکردم 😑😂

نمیدونم این سوتی حساب میشه یا ن ماه رمضون سحری خوردیم شوهرم خیلی خوابش میومد بعد گفت نماز بخونم زود میخواببم آقا رفت سجده دیدم بیشتر از دو دقیقه بلند نشد منم با پا زدم تو پشتش گفتم پاشو مگه وسط نماز میخوابن دیدم سرشو بلند کرد گف هر کاری کردم یادم نیومد سجده چی بگم🤣🤣🤣تا ی سال ب همه میگف خانمم سر نماز بهم لگد زد میگف خوابی😅😅😆

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
وای یه بارم رفته بودیم بندرعباس کسانی که رفتن می دونن یه پیاده راهی هست وسط بازار که شبا دست فروشا م ...

ی بار من رفتم دکتر خیلی شلوغ بود و خسته شدم ی دارویی هم نوشت هرچی داروخونه می گشتیم پیدا نمی شد جا پارکم نبود سریع پیاده میشدم سوال میکردم برمیگشتم نزدیک ۱۰ تا داروخونه رفتم بعد ی بار ک خواستم سوارشم در ماشین باز کردم گفتم بابا پیدا نمیشه دیدم خانومه جیغ کشید شوهرشم پشت فرمون ریسه میرفت ماشین اینا شبیه ماشین ما بود دقت نکردم بنده خدا زنه زهر ترک شد مردم از خجالت

یبار تو سوپرمارکت بودم ی زنه اومد ب فروشنده گفت آقا ‌ترشی .یر دارید وای منو بگو داشتم منفجر میشدم من🤣فروشنده😐خانوم😶

بیچاره نگو منظورش ترشی سیر بوده

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  

یبارم پسر خواهر شوهرم تو مغازه بجای اینکه ب آقا پنبه بده نوار بهداشتی داده بود 

واس مرده میخواستن آقا مرده شور بوده با عجله رفته بود باز کرده دیده نوار بهداشتیه😂😂

رفته بودم نونوایی نون ک گرفتم یادم رفت کارتو بدم درپلاستیکو بستم و به اقاهه گفتم دستتون دردنکنه و برگشتم ک بیام یهو گفت قابلتونو نداره گفتم  ممنون یهو گفت خانوم پولوحساب نکردین بازم گفتم خیلی ممنون و همین چند قدم اومدم گفت خانم میگم حساب نکردین

واااای یهو ب خودم اومدم چقد خجالت میکشیدم فک میکرد میخوام فرار کنم😐🧑‍🦯