2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235141 بازدید | 1259 پست
من اینترنتی خرید داشتم از سوپر مارکتی واسم آوردن وسطش درو بستم مرده داد زد خانووم هنوز مونده یعنی خو ...

واااای خدااااا چقد خندیدم ب این😂

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ذاتا خیلی باهوشم 

اما دقیقا مث تو حواس ندارم چون معمولا فکرم جای دیگه مشغوله نمیدونم دوروبرم چ خبره

مثلا اونروز بابام اومده بود مدرسه دنبالم فک کن ماشینش دقیقا جلو در مدرسه بود 

من از مدرسه دراومدم با دوستم .یه نگا ب ماشینا کردم چنبار گفتم بابام نیومده تو برو بعد دوستم گف نه میمونم بحرفیم تنها نمونی 

بعد دیدم بابام بوق زد چرااا نمیایییی؟؟؟ینی خجالت کشیدم از خنگیم ماشین دقیقا جلوم بود 

چون حواسم ب یه چیز دیگه مشغول بود ب امتحان فکر میکردم کلا نمیدونستم دورو برم چخبره

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

خاله شوهرم رفته بود مکه رفتیم دیدنش می خواستم بگم زياراتا قبول گفتم قدم نو رسیده مبارک 🦍حالا ربطش چ ...

منم اتفاقا یبار به خاله شوهرم که از کربلا اومده بود تو جمع گفتم زیارتتون مبارک😂😂😂ولی مال تو بدتر از منه😂😂😂

☔️⛈️🌈

من دانشجو بودم داشتم یک کنفرانسی میدادم بجای اینکه بگم امام زاده ها مقدس و ... هستن گفتم حرامزاده ها 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

یبار رفتم کافی نت یکی اونور پشت شیشه بود ینی صاحب مغازه ک البته میدا نبود اصلا. یکیم اینور شیشه نشسته بود رو صندلی ینی مشتری.... بعد من هی ب مشتری میگفتم سلام. سلام آقا.آقا؟ ببخشید آقا. آقا ی برگه از این طرح میخواستم چاپ کنید برام گوشیمو نشون میدادم... دیدم هی محل نمیده خدایا چرا هیچی نمیگه مگه کره.... بعد فهمیدم این مشتریه خب صاحب مغازه اونوره شیشست نمیدونم چرا واقعا همچین شده بودم اون روز

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
من دانشجو بودم داشتم یک کنفرانسی میدادم بجای اینکه بگم امام زاده ها مقدس و ... هستن گفتم حرامزاده ها

تو روحت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای پسره بعدش تو پی وی کلی ایموجی خنده گذاشت و ویس فرستاد داشت میترکید از خنده انگار بالشتو محکم گرف ...

چه بی ادب

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ای خداا منم یبار تو مغازه 3 بار به یه پسره گفتم قیمت مانتو چند جواب نداد بار اخر داااد میزدم قیمت چ ...

اسی توروخدا فقط تو تعریف کن خیلی دوس دارممم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

اصلا ربطی به هوش نداره من کلا جزئی ترین چیزا یادم میمونه ولی خببیشتر از دغدغه زیاد میاد

دقیقا وقتی فکر درگیره و مشغله فکری زیاده دیگه نمیتونی ناخودآگاه بدنت هم واکنش نشون میده

روز پزشک بود و شب رفته بودم پیش دکتری که همیشه میریم..

وارد شدم گفتم سلام دکتر شبتون بخیر روزتونم بخیر :/

( میخواستم بگم روزتون مبارک) خندید گفت ممنون 

به بچم که نسخه داد میخواستم بگم برامنم آزمایش بنویس گفتم منم دکتر خودتونم واسم آزمایش بنویسین 🫤

میخواستم خیر سرم بگم مریض خودتونم

من 🫥

دکتر 😧😑

من سوتی یکی از اقوام رو میگم

فامیل ما اسمش زهراست یه سری میره حرم امام رضا یه چی تحویل بده خادم امانتداری میخواد اسمش رو بنویسه

میگه اسمتون فامیلیش رو میگه بعد خادم میپرسه اسم کوچیک اینم تا اون موقع معنی اسم کوچیک رو نمیدونسته فکر کرده باید اسمش رو نصف کنه گفته زه خادم گفته خارجیه؟🤣

یعنی اسمشو که گفت همه مرده بودن از خنده😃

چند سال پیش تازه ازدواج کرده بودم یه جورایی شیر پاستوریزه بودم 

رفتم مغازه خیار شور بخرم بعد یه پسر بچه هفت هشت ساله هم بود خیار شورارو داخل پلاستیک ریخت داد به من بردم گذاشتم رو ترازو بایه حالتی و با صدای بلند گفتم آبشو برام نریییخت خاک دوعالم تو سرم دیدم مرده پوز خندی زد به پسره گفت پسر چرا آبشو برا خانم نریختی اصلا تو باااغ نبودم تا مدت ها با خودم می گفتم فروشنده چرا با تمسخر و یه حالتی بد گفت...؟!! خلاصه اینکه بعدها فهمیدم چه گندی زدم ...مشکل اینجاس هیچ‌وقتم یادم نمیره