2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235138 بازدید | 1259 پست
حالا نمیشد یکی دیگرو میفرستادن خرید🤣🤣

نه دیگه خنگ رو فرستادن مادر خرج هم باشه

بیچاره اولین اخرین بارش بود اونم با اون خاطره 

کلا سمت مادری من فامیلا خیلی سوتی میدن یعنی وحشتناک 

غیر قابل گفتنه 

این یکی فقط قابل گفتن بود 😂

میخوای من بگم چکار کردم تا ببینی سلطان سوتی منم بقیه آدامو درمیانرفتم بانک برای درخواست وام رفتم پیش ...

واااااااای خداااااا مردم ازخنده. یعنی چی کشیدی اون لحظه وای خدا سر دشمنشم نیاره

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با دوتا خواهرشوهرام و و شوهرش یکیشون میخاستیم بریم جایی من دیر رفتم سوار بشم شوهرش رفته بود جلو نسشته بود من اصلا حواسم نبود بعد هی به خواهرشوهر بزرگم میگفتم چرا عقب نشستین برین جلو هی میگفت نه خوبه حالا از من اسار از اون ...  اومدم در جلو رو باز کردم و دیدم  بعللللله گه گندی زدم هنوز گفتم عه شما جلووووید ماشین ترکید 

منو دست انداخته بودن نامردااا

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡

وای یکبار ینفر بهم کادو داد

گفتم دستتون درد کنه قابل شمارو نداره 😭😭

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

عموم فوت شده بود یکی رنگ زد گفت تسلیت میگم غم اخرتون باشه طی ی حرکت انتحاری گفتم سلامت باشین همچنین ...

وای یعنی مردم ازخنده.خدا رحمتش کنه .یاد علی صادقی داخل متهم گریخت افتادم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

دوستان کجا باید رفت برای انجام تست هوش ؟؟؟؟؟؟

چطور؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

حالا سوتی لعنتی من.تو سوپری ب جای کنسرو گفتم اقا کرست دارید؟بعد اومدم بیرون تا خونه میدویدم هی خودمو ...

وای دروغ میگی.خدا رحمت کنه امواتت از ته دلم دارم میخندم.🤣

وای یه بارم رفته بودیم بندرعباس کسانی که رفتن می دونن یه پیاده راهی هست وسط بازار که شبا دست فروشا م ...

چقدر بد میشهه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ساعت قبل تو یه تاپیک بودم داشت درددل میکرد اخرش یچیزی گف یجای اینکه بگه برا نوشته بود لرا منم اولش م ...

ها دیدم نوشتی.منم حالیم شد متوجه نشدی🤣🤣خیلی بده .فکر میکردم خودم فقط سوتی میدم نگو زیادن

خواهر شوهرم تلفن خونشون زنگ خورده بود برداشته بود دوست شوهرش بود گفته بود فلانی خونس اینم تا خواسته ...

چه ضایع😂

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
ها دیدم نوشتی.منم حالیم شد متوجه نشدی🤣🤣خیلی بده .فکر میکردم خودم فقط سوتی میدم نگو زیادن

اره والا نفهمیده بودم بعد ب من میگفتن دنبال حاشیع ای🤣😔

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

سلام اسی  دمت گررررم

متو یاد هارلی کویین انداختی

همینطور باش غش غش می خندیدیم 😁

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
فقط بگو که دیگه مشروب نمیخوره؟پسر سربه راهی شده

بیچاره مظلومه 

مشروب نمیخوره 

تا حالا هیچ چیز بدی ما از این بشر ندیدیم 

خیلی اقاس

مثلا خواستن مثل خارجی ها شب اخر بهش خوش بگذره این خاطره براش مونده 😅