2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235145 بازدید | 1259 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حامله بودم اولین بار برای باز کردن و تکمیل پرونده رفتم شبکه بهداشتخانومه گفت برو باسکول ''متر ه ...

نی نی تو شکمت چقدر بهت خندیده بووده  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

رفتم واسه زن عموم نوار بهداشتی بگیرم حواسم نبود گرفته بودم دستم تو خیابون راه می‌رفتم. یه موتوری رد ...

هیچ اشکالی نداره تو نایلون بی رنگ منم همیشه دستم میگیرم

اونا بیشعور بودن فدای سرت

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من نابودم پسرم میگه مامان همش رو کُکیهمش تو عالم هپروتم،تمرکز ندارم،حرفام یادم می‌ره

رو ککی  

پس سلامتی هممون که رو کوکیم  

رفتم از وانتی خرید کنم 

سیب زمینی پیاز تو مشماا بود آماده بودبرداشتم خواستم حساب کنم .اقاعه گفت این برا ایشونه 

نگو یه آقایی کنارم بود داشت حساب میکرد من وسایلش رو برداشتم 

بیچاره هرکاری کردن دیگه قبول نکرد .دوباره برا خودش سوا کرد 

منم اونا رو آوردم 

با جاریم تا خونه ریسه رفتیم از خنده 

نه دیگه بنده خدا رو فرستاده بودم گوشه هارو جارو بکشه و وسایل بالای قفسه رو بزاره پایین قبل اینکه بره ...

چقدرم 20 دقیقه ای تموم شد  

عزیزان با اجازه ی استارتر دو تا تاپیک آخرم گزارش بزنید بی زحمت حذف بشههر کس لایک کنه براش صلوات بفرس ...

زدم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.