2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235151 بازدید | 1259 پست

اسی من رفتم سوپر مارکت بعد ۵ تومنی بردم فک میکردم ۵۰ تومن هست از شبیهش چاب کردن بعد گفتم اینو بده اونو بده فروشنده یه نگاه به پول کرد گفت این که ۵ تومنی هست نه ۵۰یی😂😂😂

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

ای وااای گوشی نبرده بود؟

نه دیگه بنده خدا رو فرستاده بودم گوشه هارو جارو بکشه و وسایل بالای قفسه رو بزاره پایین 

قبل اینکه بره تو هم به من گف زن داداش من یه ساعت دیگه میخوام برم ها گفتم باشه باشه برو ۲۰ دیقه ای تمومه🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داییم خیلی سوتی میده. مامانم خونشون داشته کمکش می‌کرده، بعد تازش پرسیده فلان چیز کجاست. زن داییم گفته تو دمپاییِ بالایی. منظورش کابینت بالایی بوده:/

میشه یه صلوات برای حل مشکلاتم بفرستید؟

یه بار من رفته بودم بستنی بخرم پسره.بستنی فروشه نوجوون بود بعد من گفتم از اینا نریز توش. منظورم اون اسمارتیزای رنگی بود. نمیدونم چرا هی میخندید!!! 

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

دوستم عقد کرده بود . خونه مادرشوهرش بودن که مادرشوهرش به پدر شوهر و برادرشوهرش میگه پا شید بریم پارک ...

من آب شدم 😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ای خداا منم یبار تو مغازه 3 بار به یه پسره گفتم قیمت مانتو چند جواب نداد بار اخر داااد میزدم قیمت چ ...

بدبخت پسره😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

کلاس رانندگی میرفتم ، می‌گفت بپیچ چپ، من میرفتم راست، بعد داد میزد ، منم با عصبانیت میگفتم خب چپ پیچیدم دیگ...😁😅الآنم همونم ک بودم🥲

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
این سوتی مربوط به مامانمه میگم دور هم بخندیم...یه سری مادرم حالش بد بود فشارش رفته بود بالا.....سریع ...

خب بنده خدا نمیدونستهه که  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من ی بار از اتوبوس پیاده شدم کارت ملیمو جای کارت اتوبوس هی میگرفتم جلو کارتخان اتوبوس میدیدم نمیزنه ...

منو چی میگی که برای اولین بار رفتم نونوایی خانومه گفت کارت منم کارت ملی دادم 

خانومه اینجوری بود😐

گفتم کارت ملیه دیگه

مگه اخبار نگفت به هرکارت ملی ۶ تا نون میدن؟

خانومه و یه پسره که تو صف بود داشتن ریسه میرفتن

همون دوره ای بود که اخبار گفته بود هرخانوار تعداد مشخصی میتونه نون بگیره اگه یادت باشه

وای من بدتر م خیلی  یبار  رفتم بانک به مسئول بانکه گفتم ببخشبد کارتمو گم کردم گفت کارت ملی گفتم نهههههه کارت عابر بانک گفت میگم کارت ملی تونو بدید 

یبار دیگه هم به سوپری میخواستم بگم شیر کم چرب یه چیز خیلی بدی گفتم خاک تو سرم 

غصه نخور خواهر منم همینطوری شاید شدیدتر.همیشه سوپری خرید میکردم کارت می کشیدم،یه بار پول نقد برده بو ...

تو از من حواست پرت تره هم پول دادی هم کارت؟ ای خدا    

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد