2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235150 بازدید | 1259 پست
حالا سوتی لعنتی من.تو سوپری ب جای کنسرو گفتم اقا کرست دارید؟بعد اومدم بیرون تا خونه میدویدم هی خودمو ...

یاد سوتی عمو مهربان افتادم 

بزرگترین کرست😆🤣

بجای اینکه بگه بزرگترین کنسرت

پخش زنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تواتوبوس جمکرا ن یه آقایی شکلات پخش می کرد.شکلاتا توی پلاستیک بود وآقا تعارف کرد زنعمون همینطور که ح ...

این برای منمم پیش اومده واای    

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

منم یه سری سوپرمارکت رفتم بچه بودم شاید ۶ سالم بود اسم یه خوراکی رو به زبون خیییلی محلی خودمون گفتم طرف غش کرد از خنده اخه بچه ۶ ساله این چه کلمه ای به کار میبره. 

شانس ..م اون مرده الان رفیق فاب شوهرمه منم میشناسه هر وقت منو میبینه همینو برا شوهرم تعریف میکنه نکبت 

حالا سوتی لعنتی من.تو سوپری ب جای کنسرو گفتم اقا کرست دارید؟بعد اومدم بیرون تا خونه میدویدم هی خودمو ...

من تو دندون پزشکی یه پوستر تبلیغاتی دیدم

خمیر دندان کِرسِت

خدا نکشتشون کسره نزاشته بودن من هی کُرست میخوندم😂

هی با خودم میگفتم اسم تو دنیا قحط بود 

آخه کُرست؟😂

بعد ها تبلیغاتشو تو گوگل دیدم

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

من خدای سوتیم یعنی قشنگ مثل مونگولا. یه بار همسایمون دلشت اثاث کشی میکرد در آسانسور باز کردم خانم واقاهه سنش زیاد بود نه گذاشتم نه برداشتم گفتم به سلامتی ایشا الله خوشبخت بشید قیافه آقاهه هنوز توذهنم .

ساعت قبل تو یه تاپیک بودم داشت درددل میکرد اخرش یچیزی گف یجای اینکه بگه برا نوشته بود لرا منم اولش متوجه نشدم و گفتم چرا ب لرا توهین میکنی اقا اف شدم بعد نیم ساعت اومدم ۲۰تا اعلان اومده بود ک برا هست لرا نیس😂😔

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

کافی نت دانشگاهمون ی پسره اس ک کارارو انجام میده، گفتم نمونه سوال چاپ کن بیام ببرم،، بعد زنگ زدم گفت ...

چیشددد نفهمیدم 

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

وای پسره بعدش تو پی وی کلی ایموجی خنده گذاشت و ویس فرستاد داشت میترکید از خنده انگار بالشتو محکم گرف ...

همه را ذخیره کرده و برا بقیه پسرا فرستاده و تعریف کرده مطمئن باش

تورو هیچی من مامانم گفته بود برو روغن نمیدونم چی بگیر برا خودتونم بستنی چیپس هر چی خواستی بگیر رفتم ...

من رفتم ماکارونی خریدم بعد از کارت کشیدن ماکارونی رو همونجا گذاشتم اومدم خونه.

میشه یه صلوات برای حل مشکلاتم بفرستید؟

ما رفته بودیم بالا کوه جیگر خوردیم بعد رفتیم خونه مامانبزرگم مهمون اومده بود  مامانم به خواهرموگفت جلو بقیه نگو شاید دلشون خواست بگو ناهار برنج خوردیم 

تا رسیدیم خواهرم گفت ما جیگر نخوردیم ها برنج خوردیم😐🤣🤣