2777
2789

دخترم ۴ سال و نیمه هست دلم میخواد بذارمش مهد برم شاغل بشم اما بشدت وابسته منه هیچکسک ندارم ازش مراقبت کنه دلم میخواد بذارمش مهد ...اما چندماه پیش بردمش خوب بود چندروز موند اما یهو زد زیرش گفت نمیرم انقد گریه کرد نرفت که نرفت

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره سال بعدش باید پیش بره که

پسر منم همین بود 

کل پیش رو با گریه رفت

کلاس اولم همینطور

ولی از  دوم بعد دیگه خوشش اومد

البته تو این دوسال پوستم کنده شد

انقدر تشویق کردمو ترغیب کردم و هر راهی رفتم تا عادت کنه و بپذیره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نا یه ماه که ۱۰۰٪گریه و مقاومته هست،باید خودت کوتاه نیای.من هر چند وقت یه بار یه جایزه کوچیک هم میگی ...

آخه از ماشین اصلا پیاده نمیشد ...می‌گفت باید بیای تا ظهر بشینی...یعنی برم تا یکماه پیشش بشینم ؟

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

آخه از ماشین اصلا پیاده نمیشد ...می‌گفت باید بیای تا ظهر بشینی...یعنی برم تا یکماه پیشش بشینم ؟

اصلا نرو پیشش،اگه بری عادت میکنه.

بزار یکی دو روز گریه کنه بعدش خوب میشه.

ولی مهد خوب بزارش ،از کادر مهد هم مطمئن شو که هواشو دارن

من پسرمو از ۲ سالگی گذاشتم،تا یه ماه گریه میکرد بعدش عادت کرد

اصلا نرو پیشش،اگه بری عادت میکنه.بزار یکی دو روز گریه کنه بعدش خوب میشه.ولی مهد خوب بزارش ،از کادر م ...

آخه شوهرمون کوچکه من چندتارو گشتم یکیشو انتخاب کردم که هم فضای امن تری داشت هم تمیز تر بود ...بردمش بعد اصلا نمی‌ذاشتن که من پیشش بمونم هی مربی ها و مدیر اونجا بهم میگفتن اگر تو بمونی بقیه بچه ها هم گریه میکنن یا بقیه مادر ها هم می‌خوان بیان هی میگفتن برو برو تا عادت کنه با اینکه من تو این ۴ سال هیچوقت دخترم ازم دور نبود هرچی میگفتم بذارید چندروز پیشش باشم عادت که کرد میرم میگفتن نه نمیشه اینجوری ....برای همین انگار دخترم شوکه شد دیگه نرفت

آخه شوهرمون کوچکه من چندتارو گشتم یکیشو انتخاب کردم که هم فضای امن تری داشت هم تمیز تر بود ...بردمش ...

تا حدودی درست گفتن چون اگه بمونی فایده نداره.

یکی دیگه از مهد هارو امتحان کن،اگه مهد الرضا دارین اونجا ببرش