2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235144 بازدید | 1259 پست

یکی از اشناها رفته بود یه سوپرمارکت بزرگ و معروف شهرشون بلند داد زده بود اقا شیرپرچرب دارین به جای شیر اون کلمه که نبایدو گفته بود بلند

یه سکوتی حاکم شده بود تو سوپرمارکت همه برگشتن نگاش کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی امروز جلوم سوتی بدی داد بجا اون من خودم خيلی خجالت کشیدم براش ناراحت شدم دلم سوخت ولی به روش نیا ...

اگر میتونی تعریف کن

بنده خداا چقدر اذیت شده

من خودم سوتی میدم انگار نه انگار سوتی دادم  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بعضی اوقات که خیلی خیلی فکر میکنم بعد با یک‌نفر در حال بحثم تمرکزم رو از دست میدم 

مثلا در حال حرف زدن با دوستم بودم داشتم به اتفاقات یال قبل فکر میکردم که لباسم رو پاره شده بود بعد بحث سر راننده های ماشین بود که چقدر رحمت میکشن 

میخواستم بگم آره بنده های خدا خیلی زحمت میکشن گرما و سرما کار میکنن 

گفتم گرما و سرما لباس پاره میکنن🤣

مطمئن باش از من بدتر نيسستي

والا از خدامه یکی از من تو این مورد بدتر باشه      

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

سوپرمارکت محله هروقت میرم یارو بهم میخنده میگه شیر داریما😭😭😂

جاریم داشت به شوهر خواهرم درمورد پاره شدن تاندون دست مستاجرشون میگفت

یه بار نمیگفت دوبار نمیگفت ۵،۶بار اشتباهی میگفت کاندوم دستش پاره شد 

ما اینور🤣

دوستم عقد کرده بود . خونه مادرشوهرش بودن که مادرشوهرش به پدر شوهر و برادرشوهرش میگه پا شید بریم پارک ، از اون ور شوهرش در گوشش میگه الان تنها می شیم  با هم بریم حمام .. در همین لحظه مادرشوهرش می پرسه زهرا شما هم میاین اینم حواسش نبوده میگه نه مامان شما برید ما می خواهیم با هم بریم حمام 

گر نگهدار من آنست که من میدانم....