2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235151 بازدید | 1259 پست
اینا سوتی ها فقط ارزش داره بری تو پربازدید ها

باز این حداقل یه ارزش داره کسی و بخندونه

ولی کامنت یه پسرر تو نی نی سایت فاقد ارزش و اعتباره😂

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماسمالیش کردم ولی فکر کنم بدونه من خیلی از کارم پشیمونم همیشه جلو ذهنمهبه دختر خالم گفتم دوستم اینو ...

نمیدونم..خب پیش خودش نمیگه که دوستش فرستاده ..چرا اون بازم داشت میفرستاد برای یکی دیگه که اشتباهی بفرسته برای من؟!

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

ی بار عمه و شوهر عمه بابام اومده بودن خونمون..آخر شب بود بلند شدن که برن

ما هم بلند شدیم ( من و مامان و بابام) بدرقشون کنیم.رسیدیم تو راهرو خونمون اونا جلوتر میرفتن و ما هم پشت سرشون

بابام ی کم جلوتر بود من و مامانم عقب تر

یهو دکمه دامن مامانم کنده شد دامنش افتاد😳😰🤣🤣

مامانم همونجا فوری نشست رو زمین

بعد یهویی اونا برگشتن که خدافظی کنن کفش بپوشن دیدن مامانم رو زمین نشسته😳😳😐🤣🤣🤣

بنده خداها سنشون هم کم نبود تعجب کرده بودن

هیچی نگفتن  از حیاط رفتن بابام تا کوچه بدرقشون کرد🤭😐😁😂😂

بعد وقتی رفتن بابام از مامانم پرسید چرا یهویی تو راهرو دم در نشستی رو زمین 

مامانم دلیلشو گفت

کلی خندیدیم😂😂😂😬😰😂

نمیدونم..خب پیش خودش نمیگه که دوستش فرستاده ..چرا اون بازم داشت میفرستاد برای یکی دیگه که اشتباهی بف ...

نه یه چالش استوری کردم واتس اپ جواب اون چالش  طولانی بود مثل اون

امدم کپی کنم بفرستم اونو کپی کردم اشتباهی

بعد هم حذف کردم اما پیش اون حذف نشد

خدایا به امید تو

نه یه چالش استوری کردم واتس اپ جواب اون چالش طولانی بود مثل اونامدم کپی کنم بفرستم اونو کپی کردم اش ...

خب فرستادی از اونم نظر خواستی؟

یا اینکه گفتی اشتباه فرستادم

خواهرم داشت نماز میخوند ک تلفن زنگ میخوره میره جواب بده بجای سلام میگه الله اکبر میفهمه سوتی داده فو ...

نه تونست تلفن جواب بده نه نمازشو ادامه بده🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

یاد سوتی برگ ریزون خودم افتاذم رفته بودم سوپری ی ماست بخرم رفتم سمت ویترین ماستا ،ماستو ک برداشتم دی ...

چه جالب جوابتونو داده😅🤣

خودمم با شوهرم نامزد بودیم داشتیم بهم پیام میدادیم که شوهرمم تو پیام میگفت یه ماچ بده در اون حین باب ...

🤣🤣🤣🤣🤣

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.