2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235161 بازدید | 1259 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خوبه که

دایی کوچیکم تعریف می‌کرد برای مامان من خواستگار میاد یارو خیلی برو و بیا داشته و خیلی خاطر خواه مامانم بوده همه هم باهاش رودربایستی داشتن

اسمش فریبرز بوده مدام به یه بهانه ای میومده خونه مامان بزرگم که مامانمو ببینه از قبل دوست نزدیک دایی بزرگم بوده برای همین رفت و آمد خانوادگی هم داشتن

دایی کوچیکم ۱۷ سالش بوده اونموقع 

یه بار فریبرز اومد برای دیدن مامانم 

همه هم جمع بودن دایی کوچیکم چهارزانو نشسته بوده روبروش هی میخواسته با هیجان خاطره براش تعریف کنه مدام از جاش بلند می‌شده و مینشسته همزمان هم صداش میکرده آقا فریبرز آقا فریبرز بزار اینو تعریف کنم

انقد بشین و برجا میره که یه دفعه ناخواسته می.....گ..و...ز...ه🤣🤣🤣🤣🤣

داییم هم سرخ و سفید میشه میره تو اتاقش دیگه تا الان که ۴۰ سال از اونموقع میگذره یکبار هم با فریبرز روبرو نشد

فریبرز هم هرموقع میومده اونجا با خنده سراغ داییمو می‌گرفته که کوهیار کجاست بگید بیاد خاطرشو تعریف کنه🤣🤣🤣🤣🤣

❤️❤️❤️God is omnipotent ❤️❤️❤️

من رفتم لوازم تحریری تراش دو سوراخه میخواستم 

گفتم اقا تراش دو سر داری 

هنگ کرده بود 

اخرش گفت منظورت اینه دوتاسوراخ داشته باشه ؟؟ آخه تراش دو سر ندارم 

واقعا ی جوری شدم ولی بنظرم لفظ منم غلط نبود ولی ضایعم کرد 🤣 

بنظرتون نمیشه گفت دو سر ؟

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

وای خدا سوتی امروز منو نمی‌گی تو گروه پسرا اشتباهی عکس چند نمونه واژن قبل لابیا پلاستی فرستادم میخوا ...

از این بدتر نمیشه🤣

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
یه بارم نامزد بودم با نامزدم حسابی دعوام شده بود سر کار بودم اژانس گرفتم برم خونه.دیگه تو تاکسی توی ...

عالیی بوددددد🤣🤣🤣

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

یبارم رفتم کیف بخرم،، بندش پهن بود، بعد خواستم بگم بندش پهنه دوس ندارم، هررررکار کردم کلمه "پهن" نیومد تو ذهنم،، گفتم بندش کلفته دوس ندارم،، بعد دوتا فروشنده پسر بودن نگا کردن بهم ی لبخند خیلی کمرنگ زدن گفتن همینو داریم،، گفتم نهه کلفته، دوس ندارم اینجوری😂😂😐تا مدتهااا ازونجا رد نمیشدم،، اخرم همو کیفو خریدم

🦋🌱
وای من یبار برادر شوهرم فرستادم تو انباری یه کارایی انجام بده خودمم کار داشتم بعد زنگ زدن بهم حواسم ...

وای من از صبح اومدم دانشگاه کلاس کنسل شد مجبورم تا غروب بمونم انقدر عصبانی بودم که دیر اطلاع دادن، کامنت تو رو دیدم امیدوارم شدم وضعم زیادم بد نیست😂

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
عزیزان با اجازه ی استارتر دو تا تاپیک آخرم گزارش بزنید بی زحمت حذف بشههر کس لایک کنه براش صلوات بفرس ...

به نی نی یار بگو پاک کنه با گزارش الکی کاربرا تعلیق میشن

یه تاپیک هست برو ببین یه دختره توضیح داده چجوری پاک کنیم

منم متاسفانه بیش‌فعالم تا حدودی 🫤🫤🫤🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خيلی  مشغله فکری دارم همیشه در حال انجام چنتا کار همزمانم 

روزی نیس سوتی ندم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

رفتم برادانباری خونمونواز سوپر کوچه  لامپ بخرم یه لامپ معمولی 

متاسفانه حین اینکه داشتم میگفت فلان اندازه لامپ دارید یا نه با دستم شکل لامپو  درآوردم انگار یه خیاری که یه سیب ازش آویزونه  😐😐😐😐😖😖😖😖😖😖😖😖

سوپریه فقط داشت دستمو نگا می‌کرد 

واقعا عقلم کجا بود نمیدونم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ی بار تو خونه داشتم علوم میخوندم 

دادم مادرم بپرسه ازم جای تاندون گفتم کاندوم ی بار م ن هاا 😒

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚