2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235161 بازدید | 1259 پست
چند مدت پیش مادربزرگم ی ازمایش داشت رفتم از ازمایشگاهی بپرسم ببینم این ازمایش ها رو انجام میدن یا نه ...

وای خدا مردم ازخنده🤣

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

منو نمیگیرفتم دندانپزشکی دکتره دستاش روی یه صندلی بود همونی که کنار یونیت دندانپزشکی هست خودش روش می ...

با خنده میگفتی میخواستم ببینم حس دکتر بودن چجوریه انگیزه بگیرم واس کنکورم😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم خونه بخرم.با املاکی رفتیم واحد ببینیم.همینجور که داشتم اتاق ها و کمد دیواری هارو چک میکردم ...

وای عالی بودی🤣🤣🤣خوبه نگفتی ببینم چقدر گوشت ومرغ داخل فریزردارین🤣

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

چندسال پیش محله ما یه بنده خدایی جنساشو لوازم خونه بود با وانت هر هفته میومذ و ما خرید می کردیم گوشت ...

وای حرکتتو انجام دادم .وای مردم از خنده🤣

عزیزم چند سالته ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اسی چند روز پیش من رفتم بخاطر بچم بهداشت محلمون خانومه پرسید نمک چی استفاده می‌کنید (نمک به ترکی میش ...

وای خدا🤣

بسکه نشخوار ذهنی داریم من چند روز قبل رفتم باشگاه به مربی گفتم پسرم امتحان داره باید زودتر برم بعد ر ...

ای وای🤣

پیرم سرماخورده بودرفتم مغازه میخاستم تن ماهیی لخرم شویدپلوماهیی بپزم بعد توذهنمم بودکه اومدم براش شل ...

وای خدا بیامرزه امواتت که از ته دلم خندیدم🤣

ولی سوتی نبود خیلیا مشروبو از همین سوپریا میگیرنفقط باید طرف بشناستت که اعتماد کنه یه بار با چشم خود ...

اره میفروشن منم دیدم به نکته ی خوبی اشاره کردی

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

با خنده میگفتی میخواستم ببینم حس دکتر بودن چجوریه انگیزه بگیرم واس کنکورم😂😂

هر که می اومد تو 

من که زیر دست دکتر بودم داشت دندونمو میتراشید

دکتر براش تعریف میکرد 

این خانم نشسته سر جای من 😂

بعد باهم میخندیدن

فک کنم تا مدتها سوژه خنده دور همی 

دکتره شدم

ی کراش سابقی داشتم فامیل بودیم با خواهرش اومده بودن خونمون خواهرش داشت برام میگفت کمرم درد میکنه بعد من چی جواب دادم؟؟؟😑😑😑😑گفتم اشکال نداره😂😂😂😂😂😂😂

قیافه خواهرش😒😒😒

قیافه من😱😱😑

قیافه کراش سابق😐

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

رفتم فروشگاه خریدکنم میخواستم ازدرخروجی برم داخل بعداین نرده های چرخشی هست دم درورودی وخروجی فردشگاه هاازاینهابودمنم دیدم نزش نمیشه رفت داخل خم شدم اززیرش رفتم توی فروشگاه ،حالانگهبانه داشت دادمیزم خانم چراازاونجامیاییبروازدرورودی بیا.تازه من چادری هم هستم.بعدش شوهرکلی دعوام کرد

من با شوهرم نامزد بودم شوهرم زنگ زد گفت سلام خوبی منم گفتم خوبم میمون تو چچوری😨 بخدا ک نفهمیدم چطور اینا از دهنم در رفت حالا شوهرم زده بود زیر خنده تا الانم میگه بعصی موقع