2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235161 بازدید | 1259 پست

با معلمم داشتم صحبت میکردم بعد زخمت کشیدی فلان برای این هدیه منم به جای اینکه بگم خواهش میکنم گفتم ممنون😑

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

ی روزی با خالم داشتم صحبت میکردم دیگه خالم گفت مزاحم نمیشم اینجور چیزا منم فکرم کلا درگیر بود بهش گفتم مزاحمی خاله جان قربانت خدافز😂😂😑😳😐نمیدونم متوجه شد یا نه

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند مدت پیش مادربزرگم ی ازمایش داشت رفتم از ازمایشگاهی بپرسم ببینم این ازمایش ها رو انجام میدن یا نه بعد از مسئولش که داشتم میپرسیدم😑ازم پرسید واسه چیه اینا بعد ی کلمه ای گفت نمی دونم چی بود بخدا اصن شبیه ارایشگاه بود ی چی ایطور بعد میگفتم چی میگی ارایشگاه چیه؟؟اونم میگفت ارایشگاه چیه من اینو میگم منم متوجه نمیشدم😂😂😂😑بعد خودمم پشت سر هم تکرار میکردم ارایشگاه چیه میگی 😂طرف کلن هنگ کرده بود شده بود اینجوری😑😑😑😳😳😳😐😐😐😐

دیگه زود جیم شدم 

شبای مدرسه که از شدت کم خوابی و درس خوندن من آلیس بودم در سرزمین عجایبیبار انقدر ریاضی خونده بودم صب ...

من امتحان شیمی نهایی داشتم خیلی خیلی خونده بودم خواستم بگم زنگ بزنم حدیث گفتم زنگ بزنم هیدروژن تا چند وقت به دختر عمم میگفتن هیدروژن 

رفته بودم دندون پزشکی آقاهههعی میگفت دهنتو باز کن من اولش،باز،میکردم باز دوباره خودبخود حواسم نبود بسته میشد بعد دیدم میگه میخوای کلا دهنتو ببندی،منم کلا بستم دیدم با دستیارش،داشت می‌خندیدومیگفت  ای خدا کلا بست😂😂داشت با طعنه میگفت من فکر کردم راست میگه

دقیقا خدایی به هوش ربطی نداره حس میکنم بخاطر دغدغه فکریهبعد من یه وقتایی تو بیرون خیلی میخوام جدی با ...

همین الانم داری کلی سوتی میدی عزیزم😂  تو بیرون چیه؟دختر من ۳سالشه بیرونو میگه تو بیرون😂😂

خودمم با شوهرم نامزد بودیم داشتیم بهم پیام میدادیم که شوهرمم تو پیام میگفت یه ماچ بده در اون حین باب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

من دیروز نزدیک بود سرمزاربابام بزرگترین سوتی عمرمو بدم که تا سالها قابل جبران نبود‌  

همسایمون تازه سنگ قبرشو زده بودن دختراش جمع بودم  رفتم فاتحه بخونم رو زبونم اومد بگم سنگش مبارک باشه یهو زبونمو کشیدم عقب  چندبار دیگه نزدیک بود بگم  انگار یکی هی میگفت بگو 

بعد قیافم این شکلی شد😭😂😭😂😁همه فکردن خلی چیزی هستم

من سوتی یکی از اقوام رو میگمفامیل ما اسمش زهراست یه سری میره حرم امام رضا یه چی تحویل بده خادم امانت ...

از تصورش ترکیدم 🤣🤣

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

بله دوستان من یه برادر شیری دارم که ازم ۴ ماه بزرگهقبل ازدواج این پسر خاله خنگ من با دوستاش قرار میز ...

ولی سوتی نبود خیلیا مشروبو از همین سوپریا میگیرن

فقط باید طرف بشناستت که اعتماد کنه 

یه بار با چشم خودم دیدم صاحب مغازه واسه طرف مشروب اورد

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"