2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235145 بازدید | 1259 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خداا منم یبار تو مغازه 3 بار به یه پسره گفتم قیمت مانتو چند جواب نداد بار اخر داااد میزدم قیمت چ ...

پسره رو تصور کردم🤣🤣🤣🤣

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

من اصلا اینجوری نبودم الانم اونقدر نیستما ولی خب از وقتی پدرم فوت شد و مسئولیت زندگی خیلیی زیادی رو ...

بجاش من خیلی هواس پرتم 

حالا سوتی لعنتی من.تو سوپری ب جای کنسرو گفتم اقا کرست دارید؟بعد اومدم بیرون تا خونه میدویدم هی خودمو ...

خب خاله پدرم رفته بود بگه کرست داری گفته بود ک.س.ر.ت دارید تا مدتها  تو فامیل اینو میگفتن و میخندیدن

من خدای سوتیم یعنی قشنگ مثل مونگولا. یه بار همسایمون دلشت اثاث کشی میکرد در آسانسور باز کردم خانم وا ...

وای مردم از خنده🤣

دوستم عقد کرده بود . خونه مادرشوهرش بودن که مادرشوهرش به پدر شوهر و برادرشوهرش میگه پا شید بریم پارک ...

تو همه کامنتایی که خوندم این از همه بدتر و خنده دارتر بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چقدر تو منب

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

من قبلا دستیاردندانپزشکی بودم یه مریض خانم اومد دکتر بهش اشاره کرد که بخوابه روی یونیت دکترمون هم آقا وای خانم اومدبجای اینکه رو یونیت بخوابه دوتاپاشو باز کردمثل رو تخت دکتر زنان میخاد معاینه کنه همینجور گشادخوابید دکتر هم تادیددعولش کرد گفت این چه طرز خوابیدنه 

دوستم عادت داره کسی تلفنش زنگ میخوره میگه کی بود ی بار نشسته بود تو تاکسی تلفن راننده زنگ میخورده ای ...

چه فامیل و دوستای باحالی داری همش میخندی

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂