2777
2789
عنوان

تو یک ماه دوبار پریود شدن

46 بازدید | 3 پست

بچه ها من19مهر لکه بینیم شروع شد پریود کامل نشدم فقط لکه های مشکی قهوه ای صورتی داشتم به مدت هفت روز بعد هفت روز پاک بود بعد اون باز دو روز لکه بینی داشتم .بنظرتون از چی میتونه باشع؟تست بتا دادم بتام کلا صفر بود.هفته پیش اورزانسی خوردم از اون میتونه باشه؟

از اورژانسیه

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو شیش ماه اخیر پنج شیش باری خوردم قبلا اصلا این مدلی نشده بودم تا این ماه اینطور شدم

هورموناتو ریخته بهم منم اونجوری بودم اورژانسی نخور ضرر نداره

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️