2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 234655 بازدید | 1259 پست

وای منم بگم ،رفتم خونه مادرم زن برادرم از دکتر اومده بود سرم داشت اورده بود من بزنم براش،گفتم برو اماده بشو میام رفت رفتم زدم وگفتم تموم شد تک زنگ بزن میام میکشمش،تویکوچه ان بامادرم،رفتم بکشم دیدم گارو(کش که بالای دست میبندن برا رگ) رااز دستش باز نکردم بنده خدا اونقد عذاب وجدان گرفتم،خودشم نفهمید باز کردم کشیدم وامدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم امروز همکارم زنگ زد گفت کد ملیت رو بگوبه جا اینکه بگم بنویس یا یادادشت کن گفتم بفرمایید و بعد کد ...

عاالی بود🤣🤣🤣

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خودمم با شوهرم نامزد بودیم داشتیم بهم پیام میدادیم که شوهرمم تو پیام میگفت یه ماچ بده در اون حین بابام گفت فلانی یه چای برام بیار منم سرم تو گوشی بودو خوندن پیام گفتم آبجی یه ماچ بده به بابا

منو نمیگیرفتم دندانپزشکی دکتره دستاش روی یه صندلی بود همونی که کنار یونیت دندانپزشکی هست خودش روش می ...

وااای دهنتت😂😂😂😂😂😂مردم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

چن سال پیش یکی از دوستام میره داروخونه چشش به پاکت ک ا ن دوم میفته میگه آقا این آدامسا چند قیمته...

یعنی تا یه سال بهاش میخندیدیم...

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
خودمم با شوهرم نامزد بودیم داشتیم بهم پیام میدادیم که شوهرمم تو پیام میگفت یه ماچ بده در اون حین باب ...

😂 😂 😂 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
چن سال پیش یکی از دوستام میره داروخونه چشش به پاکت ک ا ن دوم میفته میگه آقا این آدامسا چند قیمته...ی ...

😂 😂 😂 😂 مرده چی گفته 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
من گاهی مواقع دارم میرم سوپری بعد وسط راه به چیزهای مختلف فکر میکنم یکم مونده برسم سوپری یادم میره چ ...

تورو هیچی من مامانم گفته بود برو روغن نمیدونم چی بگیر برا خودتونم بستنی چیپس هر چی خواستی بگیر 

رفتم برا خودمون گرفتم اومد خونه مامانم گفت پس وسیله ی من کو  

دوباره رفتم سوپری

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

من اینترنتی خرید داشتم از سوپر مارکتی واسم آوردن وسطش درو بستم مرده داد زد خانووم هنوز مونده یعنی خو ...

😂😂😂😂😂😂

وای خدایا شرکت فقط خودم اینطوری نیستم

چقدرر خوبید