2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235141 بازدید | 1259 پست

شاید خییلی سوتی بدی نباشه ولی تو ذهنم مونده

تو دانشگاه یه استاد بهم نمره کم داده بود رفتم پیشش گفتم یکم بهم نمره بدید و فلان این حرفا خلاصه نمره رو بهم داد 

واسه تشکر گفتم مرسی انشالله که بتونی جبران کنی 

نگام کرد عینکشو داد بالا گفت اونی که باید جبران کنی تویی ن من 

وااای منو میگی دوس داشتم بمیرم خخخخ

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به استادم تو کلاس خصوصی گفتم گشاد شده حالا چی بود نمودار🫠🫠

😂😂😂😂

استاد چی گفت؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من گاهی مواقع دارم میرم سوپری بعد وسط راه به چیزهای مختلف فکر میکنم یکم مونده برسم سوپری یادم میره چ ...

منم همینطووور🤝🤝

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

😂 😂 😂 😂 مرده چی گفته

واقعیتو😁

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
الانم سوتی دادیدندون رو که نمی‌نمیبندن اون دهنه😂

نه یعنی دهنت و ببند ببینم😂

من رفتم میوه فروشی بعد میوه ها رو دادم دست فروشنده  و رمزمو گفتم بعد یه خانومی کنارم بود فروشنده اومد کارتو میوه ها رو بده به خانومه من هول کردم از دستش گرفتم و گفتم ممنون و اومدم برم صدام زد گفت خانوم برگشتم دیدم خودش و زنه دارن ریسه میرن.گفت خانوم اون میوه و کارته مال این خانومه شما کارتت تو دستت بود اما بهم ندادیش.😂😂😂😂😂وای نگاه کردم دیدم دو تا کارت تو دستمه یکی کارت اون زنه یکی خودم.نمی دونستم چیکار کنم.میوه ها و کارت خانومه رو دادم و فرار کردم.میوه هم نخریدم دیگه😂😂😂😂

واقعیتو😁

😂 😂 😂 واییییییییییی 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.

منم یه سوتی وحشتناک دادم امروز

لیست خریدی که واسه بابام تو واتس اپ فرستاده بودمو

حواسم نبوده استوری کردم😐😂

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

یکی امروز جلوم سوتی بدی داد بجا اون من خودم خيلی خجالت کشیدم براش ناراحت شدم دلم سوخت ولی به روش نیا ...

جوان مودب بگو مودب نباش ایندغعت بگو

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗