2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235141 بازدید | 1259 پست

من گاهی مواقع دارم میرم سوپری بعد وسط راه به چیزهای مختلف فکر میکنم یکم مونده برسم سوپری یادم میره چی میخاستم بگیرم همونجا برمیگردم دوباره وسط راه برگشت یادم میاد چی میخاستم دوباره مسیر سوپری رو میرم 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣فقط عینکتو با مغازه دار🤣🤣🤣🤣🤣

سوپرمارکت محله هروقت میرم یارو بهم میخنده میگه شیر داریما😭😭😂

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

عکر میکردم فقط من این دنیا نیستم

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
اره منم خیلیییی کم حواسمیه وقتایی ‌اقعا مث خنگا هستم با اینکه کلا خیلی باهوشممن فک نیکنم بخاطر اینکه ...

دقیقا خدایی به هوش ربطی نداره حس میکنم بخاطر دغدغه فکریه

بعد من یه وقتایی تو بیرون خیلی میخوام جدی باشم از اون طرف گند میزنم😂

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه بار شب نخوابیدم و رفتم مدرسه تا ساعت ۱۲ و نیم، دیگه مغزم نمیکشید

رفتم رژلب مکه ای بخرم

بهش میگم رژ رنگ ثابت داری، میگه نمیفهمم

میگم مکه ای داری ، میگه نمیفهمم چی رو میگی

میگم رنگگگگ ثاااابت ها، دیگه آخرش فهمید منظورم رژ ۲۴ ساعته است

ته اش وقتی رژ بهم داد گفتم این لاکی که بهم دادن رنگ ثابته

میگفت چی میگی آخه🥲

تو همون وضعیت دوتا از دانش آموزای پارسالمم اومدن و اصلا نفهمیدم چجوری باهاشون سلام علیک کردم 

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

وای خدا سوتی امروز منو نمی‌گی تو گروه پسرا اشتباهی عکس چند نمونه واژن قبل لابیا پلاستی فرستادم میخوا ...

عرق سرد کردم من اینجا 

وای خدا سوتی امروز منو نمی‌گی تو گروه پسرا اشتباهی عکس چند نمونه واژن قبل لابیا پلاستی فرستادم میخوا ...

وای این هم خیلیی بده