2777
2789
عنوان

شوهرش چهار تا بچه میخواد

533 بازدید | 39 پست

نظرتون رو برای مسئله این خانم جوان میخواستم 

👇

من ۲۲ سالمه و شوهرم ۲۷ و ۲ ساله که ازدواج کردیم و یه دختر کوچولو داریم. شوهر من مرد مومن و کار درست و با اخلاقیه بسیار هم ثروتمند و لارج و اهل زن و زندگیه خیلی راضیم از ازدواجم ارامش دارم کنارش حامیمه همیشه تو هر کاریم دوسش دارم. فقط مشکلمون اینه که شوهرم میگه من ۴ تا بچه میخوام خودش تو خانواده کم جمعیتی بوده میگه میخوام کس و کار داشته باشیم هم ما هم بچه ها پشت هم باشیم. اینم بگم از نظر مالی چیزی کم نداریم من اولش قبول نمیکردم که ۴ تا بیارم ولی میگه هر بچه که بیاری یه هدیه جانانه از من میگیری هر کدوم بالای ۲ میلیارد (راست میگه برای همین دخترمونم دو دنگ خونه زد به نامم 😅) و میگم اگر قبول نکنم چی؟ میگه بهتره قبول کنی شوهر همه زندگیشو برای زنش میده تمام تلاششو میکنه تا زن و بچش تو ارامش باشن رد کردن حرف سرپرست خانواده شایسته نیست. احترامشم همیشه نگه داشتم برای خودم احترامشو واجب میدونم چیکار کنم به نظرتون ضرر خاصی نداره ۴ تا بچه بیارم؟ کسی بوده سابقه اش رو داشته باشه بارداری مکرر انجام بدم یا نه مشورت میخواستم

من باشم ده تا میارم 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

وقتی شرایطشو داره اصن ده تا بیاره

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم ده تا میارم

والا شایدم بیشتر🤣

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

والا شایدم بیشتر🤣

😁🤦‍♀️

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤