2777
2789

حتما ببریدش پیش روانپزشک. ممکنه این رفتارش واقعا مشکل باشه. اینقدر دارو گریز نباشید  من زندگیمو به قبل و بعد ریسپریدون میتونم تقسیم کنم. اصلا ادم دیگه ای شدم قبلا همیشه یه چیزی درونم میگفت اذیتش کن لج کن باهاش،کتکش بزن. ولی الان؟ خیلی منطقی ترم. عصبانی میشم نمیگم نمیشم اما به طرز کاملا منطقی.  

در کل خیلی از دارو نترسید و اگه احساس میکنید مشکلی دارید حتما درمانش کنید. من چقدر بابامو عذاب دادم چقدر خودمو عذاب دادم. آرامش الانم به هر عارضه ای از این داروها میرزه

آدم ناشی هس قبول نمیکنه

اما  خب پیش من همیشه کیوته 🥰🤣🤣🤣

ولی اخر ش روی سرشو نشونم میدا

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم ناشی هس قبول نمیکنهاما خب پیش من همیشه کیوته 🥰🤣🤣🤣ولی اخر ش روی سرشو نشونم میدا

س.گ.....شو

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

مشکل اینه که نمیان و قبول ندارن دارو لازمن

خودتون برید پیش روانپزشک راهی جلوی پاتون میزارن اصلا دارو بریزین توی غذاشون. من خودم به دلیل وسواس فکری رفتم پیش روانپزشک و مشخص شد adhd هم دارم و پرخاشگریم هم به خاطر همونه. داروی ریسپریدون که برام نوشتن ااول برای وسواس بود ولی یدفعه دیدم دعوا نمیگیرم آروم شدم. بعدا فهمیدم ضد سایکوزه در حقیقت

خودتون برید پیش روانپزشک راهی جلوی پاتون میزارن اصلا دارو بریزین توی غذاشون. من خودم به دلیل وسواس ف ...

دقیقا منم خودم اضطراب داشتم رفتم دکتر فلوکستین برام نوشت خیلی آرومم کرد. 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
دقیقا منم خودم اضطراب داشتم رفتم دکتر فلوکستین برام نوشت خیلی آرومم کرد.

آره منم فلوکستین و ریسپریدون میخورم خیلی بهتر شدم.

این داروهای روان واقعا اگه فردی مشکلی داشته باشه معجزست معجزه