2777
2789

لطفا کمک کنید چکارایی بکنم ...اصلا حال نداره غذای شب قبل بهش دادم اینطوری شد بردم دکتر استفراغ و اسهال داره یه آمپول زد استفراغش  بند اومده عصر تا حالا ولی همینطور اسهال داره و بی حال یجا افتاده ...شربت ومیترون ...دی سیکلومفین و گردی هم داده بهش یبار دادم همرو چکار کنم اگه راهی بلدین  از صبح ساعت چهار اسهال استفراغ 

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا شفا بده عزیزم 

داروهاشو سر وقت بده 

دمنوش آویشن و پونه هم خیلی خوبه 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

اسهال بعد از مسمومیت اشکال نداره داروهاش رو بهش بده این میکروب از طریق مدفوعش باید قشنگ دفع بشه که حالشم بهتر بشه مایعات زیاد بهش بده یه کته با ماست و پونه هم درست کن بهش بده این کته با ماست که بهت گفتم عالیه واسه اسهال و مسمومیت

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

او آر اس بهش بده اب بدنش کم نشه

یه سیب رنده کن بهش بده

ماست و پونه خیلی هوبه

پودر پرو بیوتیک خیلی هوبه اگه دکتر بهت داده حتما بهش بده

خاکشیر و یکم نمک هم خوبه به صورت خشک بریز روی زبونش بخوره

هيچ كس در من جنونم را به تو باورنكرد
ببرش دکتر دوباره اگه میتونی.یه دفعه آب بدنش کم نشه

یه شربت عکس نعنا روشه روش نوشته واسه کم شدن آب بدن هست که جایگزین بشه

او آر اس بهش بده اب بدنش کم نشهیه سیب رنده کن بهش بدهماست و پونه خیلی هوبهپودر پرو بیوتیک خیلی هوبه ...

خب بدبختی اینه نمیخوره چیزی ..ظهر بهش ماست و نعنا دادم خورد ولی ده دقیقه نشد آورد بالا

اسهال بعد از مسمومیت اشکال نداره داروهاش رو بهش بده این میکروب از طریق مدفوعش باید قشنگ دفع بشه که ح ...

ممنونم عزیزم میترسم چیزیش بشه یعنی چیزی نمیشه بدنشم داغ شده