2777
2789
عنوان

فروغ فرخزاد

105 بازدید | 11 پست

سلام 

اولین بار که باهاش آشنا شدین چند سالتون بود ؟

کدوم شعرشو بیشتر دوس داشتید ؟

وقتی راجع به زندگیش و ابراهیم گلستان فهمیدید چه حسی داشتید یعنی دیدتون نسبت بهش چی بود ؟

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩

داستان زندگیشو خوندم 

و ازش متنفر شدم 

متنفر 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۸ سالم بود 

دیوانشو خوندم 

و زندگیش برام غم انگیز بود چون ی حالتهایی از دو قطبی رو داشته و خیلی سختی کشیده 

با توجه به نامه هایی که ازش خوندم براش غصه خوردم

نامه هاشو پسرش  چاپ کرده 

به نظرم هر دو مقصر بودن و کارشون واقعا بد بود که طرف زن داشت ولی عاشق یه نفر دیگه شد و اون خانم که ق ...

ازش متنفرم نیستم ولی ی حس بدی میده بهم ☹

فک کنم راهنمایی بودم اون موقع عاشق شعر عصیان خدایی و عصیان بندگی بودم

اون موقع ک موبایل این چیزا نبود فقط کتابشو داشتم هزار بار خونده بودمش خیلی وقت نیس ماجرای عشقش ب ابراهیم رو فهمیدم

جالبه کلا

اون زنده نیست و نمیتونه از خودش دفاع کنه. پس من قضاوتش نمیکنم.  و مهمتر اینکه نمیدونم کارما کجای زندگی ممکنه من رو در شرایط اون قرار بده. 

چندروز پیش کلیپی راجب گلستان و رابطه اش با فروغ تو اینستا دیدم. من خدا نیستم قضاوت کنم.

ولی اشعارش قشنگه.  عکس صحنه تصادفش رو دیدم البته اگه واقعی باشه. 

روحش شاد.

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
اون زنده نیست و نمیتونه از خودش دفاع کنه. پس من قضاوتش نمیکنم. و مهمتر اینکه نمیدونم کارما کجای زند ...

متشکرم که نظرتو به اشتراک گذاشتی❤

فک کنم راهنمایی بودم اون موقع عاشق شعر عصیان خدایی و عصیان بندگی بودماون موقع ک موبایل این چیزا نبود ...

چقدر وایب خوبی میده 

کتاب دنیا بدون گوشی 🥲