2777
2789
عنوان

خانمای نی نی دار کمک لطفا

35 بازدید | 4 پست

سلام خانما وقت همگی بخیر

دختر من ۱۰ ماهش شد هنوووز خواب درست نداره

دو تا دکتر بردم یکیشون گفت رفلاکس پنهان داره یکیشون هم گف مشکلی نداره اگر رفلاکس پنهان داشت وزنش کم میشد

هر یک ساعت و نیم نهایت ۲ ساعت یک بار بیدار میشه یک ماهی هست دیگه پستونک هم قبول نمیکنه همه دفعاتش رو باید شیر بخوره( شیر خودمو میخوره)

اطرافیان گفتن شاید سیر نمیشه شام های سنگین مثل میکس برنج و ماهیچه هم امتحان کردم باز بیدار میشه

خودم حس میکنم نفخش خوب نشده چون هی میپیچه و یکم یه صداهایی میده...پدی لاکت دو دوره بهش دادم فرق نکرده...

اصلا دیگه نمیدونم چیکار کنم عاجز موندم تا چشمام گرم میشه بیدارم میکنه...خواب روزش هم خیلی کمه نهایت یک ساعت...تو رو خدا اگه تجربه ای چیزی دارین بگین من دیگه نمیدونم باید چیکار کنم هیچ راهی به ذهنم نمیرسه دیگه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید کمکی بهش بدی عزیزم شیرخشک تا کمتر اذیت کنه شبهارو بچه ها کلا اینجورین من دخترم از شیر که جدا کردم بعد ۱۰ روز راحت خوابیده تو یه وقتی هم یکسره بی قراری میکرد شب‌ها رو بردم دکتر گفت رفلاکس پنهان داره شربت تجویز کرد آروم میشد وقتی میخوابید شیرخشک رو امتحان ضرر نداره عزیزم شب بهش بده