2777
2789
عنوان

با این اورال چی بپوشم اسپرته(عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 35 پست

رو اورال که چیزی نمیپوشن ولی خب برجستگی باسن با اورال خیلی مشخصه شما یه شومیز سفید کوتاه که رو باسن رو بگیره بپوش

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
قابلت رو نداره عزیزم اره مانتو نازک دارم سفید کوتاه مثل شومیز فقط دکمه نداره جلو بازه

خیلی هم ست زیبایی میشه با کلاه عالی خیلی پسندیدم 

امسال منم دنبال اینجور اورال با رویه هستم میخام بخرم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑 اره دیگه دقیقا همینم که گفتیسایز پایین تنه ۴۴ حس میکنم نگاهم کنن معذب بشم

منم مثل تو ام ۴۴پایین 

اره من خودم کاری به بقیه ندارم اما خودم دوی ندارم راحت نمیشم و معذب میشم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خیلی هم ست زیبایی میشه با کلاه عالی خیلی پسندیدم امسال منم دنبال اینجور اورال با رویه هستم میخام بخر ...

کلاه هم میزارم سفید 

پس پسندیدی؟ پس خوشگله 

من همیشه خودم ست میکنم اولین باره میخوام بیرون اورال بپوشم گیج شدم 

کلاه هم میزارم سفید پس پسندیدی؟ پس خوشگله من همیشه خودم ست میکنم اولین باره میخوام بیرون اورال بپوشم ...

اره خیلی پسندیدم دقیقا استاژل مورد علاقه امسالمه 

این اورال رو از کدوم پیچ خریدی؟

۱۷۱ وزن ۷۴

خوبه توپری.من بعد زایمانم نمیتونم رژیم بگیرم کم می خورم شیرم کم میشه من۸۵ قدم ۱۶۸

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

خوبه توپری.من بعد زایمانم نمیتونم رژیم بگیرم کم می خورم شیرم کم میشه من۸۵ قدم ۱۶۸

تا شیر میدی همینجوریه 

بعدش رژیم بگیر

فقط تا اخر شیر دهی بالا پایین نکن وزنت رو ثابت نگه دار