2777
2789
عنوان

چراهمش مرداخیانت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمی یادت باشه ی خدایی اون بالا هست ک دستتو میگیره.‌‌..تو فقط بسپارش بخدا..همه ی حرفتو بخدا بگو تموم خواستتو خدا حقتو میگیره  ولی اکه بخوای ب وسیله گناه پیش بری باور کن غیر اینکه ب خودت اسیب بزنی هیچ نتیجه ای نمیگیری.‌..ب عواقب خیانت فک کن ..ی ادم خائن دگه ن پیش خدا ارج داره ن بنده ش‌‌..از اونور میدونی توی چ منجلابی میفتی ؟.‌اگه زد و عاشق طرف شدی ... دگه دل و دماغ رسیدگی ب بچت و محبت بهش و نخواهی داشت..ادم سابق نمیشی..میدونی واس ی زن خیلی ب مراتب خیانت مشکلتره چون از لحاظ احساسی و روحی ضربات سختی میبینه...اگه اون طرفم دوباره دلتو شکوند و خیانت کرد.وو....پس گرهی ک با دست باز میشه رو بادندون باز نکن

خانمی یادت باشه ی خدایی اون بالا هست ک دستتو میگیره.‌‌..تو فقط بسپارش بخدا..همه ی حرفتو بخدا بگو تمو ...

خدا خودش دست مردها رو تو خيانت باز گذشته

صيغه حتي اجازه همسر هم نميخواد

❤️❤️
خانمی یادت باشه ی خدایی اون بالا هست ک دستتو میگیره.‌‌..تو فقط بسپارش بخدا..همه ی حرفتو بخدا بگو تمو ...

حس میکنم خداشماروبرامن فرستاده چون واقعانمیتونم خیانت کنم ولی چجوری حالیش کنم ک من ب عنوان زن همه نیازاتوبرطرف کردم چرابایدبره بایکی دیگ خداروشکززشتم نیستم ک بگم حق داره کلاگیچم اوناچی دارن ک من ندارم بچه اوردم مثل دسته گل باسختیهاش ک ساختم دیگ چی میخاد