2777
2789

تاپیک قبلیم گقتم من ۸ .۹ سال پیش با یکی بودم همونجا رابطمون قطع شد اون اصلا ایران نموند الان برگشته که دوست دارم و فلان و بهمان و ول کن من نیست من با شوهرم در میون گذاشتم ناراحت شد چرا قبلا نگفتم ولی اوکی شدیم و اینا 

تا اینکه دیشب خونه مادرشوهرم بودیم جاریم خبر بارداریش رو داد بخدا من خیلی خوشحال شدم شوهرمم خیلی ذوق کرد خلاصه برگشتیم خونه حرف بچه بود من مریضم فعلا تخمک فریز کردم و قصد بچه نداریم 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

خلاصه من یه غلطی کردم به شوهرم گفتم من مانع توم شدم توم نمیتونی پدر بشی و باید جور منو بکشی اونم برا اولین بار عصبانی شد ازم گفت نکنه میخوای جدا بشی بری با اون که برگشته 😭

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خلاصه من یه غلطی کردم به شوهرم گفتم من مانع توم شدم توم نمیتونی پدر بشی و باید جور منو بکشی اونم برا ...

ولی بخدا من فقط احساسی شدم یکم 

اخه این چه حرفیه زدی دختر

اصلا با منظور بدی نگفتم اصلا دیشب تا حالا یه کلمه هم باهام حرف نمیزنه ظهر اومد خونه سلام کردم جواب نداد

خب حالا بچه میخواد میترسه ولش کنی؟

نه من حرف بدی زدم اونم اون شب که از اون پسر که برگشته گفتم چیزی نگفت دیشب فکر کرد من سر اون میگم نه و فلان🥲

خلاصه من یه غلطی کردم به شوهرم گفتم من مانع توم شدم توم نمیتونی پدر بشی و باید جور منو بکشی اونم برا ...

خب اشتباه از خودت بود 

راستگویی همیشه هم خوب نیس 

پیامبر فرمود راستگویی سه جا بد و ناپسند هست، یکی در خبرچینی 

دوم در خبر بد دادن در مورد زن و فرزند(که مصداق شماست) 

سوم در تکذیب خبر کسی

خب الان بریم تاپیک قبل یا چی؟

نه بابا خلاصه رو همینجا گفتم 

اصلا به‌مرد رو بدی طلبکارم‌میشه از در ضعف وارو نشو اظهار ناتوانی ووشرمندگی نکن  خودش معلوم‌نیست باوچند نفر دوست بوده والا

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا