اره دقیقا چون از همون اول فهمید دختر پاکیم هاست با آوردن اسم خاستگاری رامم کنهچقدر هرم منننن حتی بهش ...
به هر حال همه این روزا رو گذروندن این موردا رو داشتن نمیدونم چرا با این همه خیانت و حقه باز بودن مسرا چطوریه که هنوزم دخترا انقدر زود گول میخورن 😔 دخترا با سادگیو اخساس جلو میرن ولی اونا فکر سواستفاده هستن دیگه نزار بت دست بزنه بگو خاستی بیا خاستگاری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
افریننن بهتتتتت.. من بعد هم با عقل برو تو رابژه. گول دوتا دوست دارم و عشقم و جشمات چه خوشگله و اینهارو اصلااا نخور.. مردهای هول قشنگگگ بلدن چه جوری زبون بریزن و دخترای ساده رو خام حرفای دروغشون بکنن
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
اره خیلی بدبختم من خیلیدیروز بهش گفتم بیا خاستگاری گف چن هفته آخر هفته ها بریم بیرون همو بشناسیم بعد ...
بدبخت نیستی دختر جاننن.. 😡😡😡فقط برای حودت و حریم شخصبت و قلبت ارزش قاعلی ــمرد جماعت خوب حرف میرنن بعد مه به هدفشون رسیدن دیگه اون روی گرگ خودشونو نشون میدم.. کسی مه برای همسر اینده ش ارزش قاعل باشه زرتی بدون محرمیت بوس و بغلش نمیکنه اونم تو قرار اول
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
💔نمیدونممم فقطیچیزمیدونم اونم اینکه خالم خیلی بده نمیدونم باید چجوری خودمو جمع کنم فردا امتحان دا ...
توکلت بر خدایت کن کفایت میکند قطعا. فکر کن جلسه خواستگاری بوده خوشت نیومدوالسلام