2777
2789
عنوان

اپن پسری که دیت اول خیلی بهت محبت می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 65 پست
اره دقیقا چون از همون اول فهمید دختر پاکیم هاست با آوردن اسم خاستگاری رامم کنهچقدر هرم منننن حتی بهش ...

به هر حال همه این روزا رو گذروندن  این موردا رو داشتن  نمیدونم  چرا  با این همه  خیانت و حقه باز بودن مسرا  چطوریه که هنوزم  دخترا انقدر زود گول میخورن 😔 دخترا با سادگیو  اخساس جلو میرن  ولی  اونا فکر سواستفاده هستن  دیگه  نزار بت دست بزنه   بگو خاستی  بیا خاستگاری 

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیروز تموم کردم 💔

افریننن بهتتتتت.. من بعد هم با عقل برو تو رابژه. گول دوتا دوست دارم و عشقم و جشمات چه خوشگله و اینهارو اصلااا نخور.. مردهای هول قشنگگگ بلدن چه جوری زبون بریزن و دخترای ساده رو خام حرفای دروغشون بکنن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

به هر حال همه این روزا رو گذروندن این موردا رو داشتن نمیدونم چرا با این همه خیانت و حقه باز بود ...

گفتم بهش گفتم من خونوادم محدودم میکنم نمیتونم بیام باهات بیرون بیا خاستگاری 

برگشت گفت فعلا همو بشناسیم چند هفته آخر هفته ها بریم بیرون بعدش میایم🙃💔

آخه بهم گفت با هیچکس نبوده ۲۳سالشه خودشم دانشجو دانشگاه افسریه این کار همه جا محدوده چجوری کاربلد شد ...

ما اینجا فقط داریم حدس میزنیم 

زیاد حرف های ما را جدی نگیر 

هر چی خودش گفته را باور کن 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

افریننن بهتتتتت.. من بعد هم با عقل برو تو رابژه. گول دوتا دوست دارم و عشقم و جشمات چه خوشگله و اینها ...

اره خیلی بدبختم من خیلی

دیروز بهش گفتم بیا خاستگاری گف چن هفته آخر هفته ها بریم بیرون همو بشناسیم بعد مامانم میارم 

کف نمی‌دونم انگشتر گرفتم دقیقا سایز انگشت توعه 

بخدا اگ‌میدیدش توام باورت میشه 

من هنوزم میگم ن پسر خوبیه 

اره خیلی بدبختم من خیلیدیروز بهش گفتم بیا خاستگاری گف چن هفته آخر هفته ها بریم بیرون همو بشناسیم بعد ...

بدبخت نیستی دختر جاننن.. 😡😡😡فقط برای حودت و حریم شخصبت و قلبت ارزش قاعلی ــمرد جماعت خوب حرف میرنن بعد مه به هدفشون رسیدن دیگه اون روی گرگ خودشونو نشون میدم.. کسی مه برای همسر اینده ش ارزش قاعل باشه زرتی بدون محرمیت بوس و بغلش نمیکنه اونم تو قرار اول 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بدبخت نیستی دختر جاننن.. 😡😡😡فقط برای حودت و حریم شخصبت و قلبت ارزش قاعلی ــمرد جماعت خوب حرف میرن ...

💔

نمیدونممم فقطیچیز‌میدونم اونم اینکه خالم خیلی بده 

نمی‌دونم باید چجوری خودمو جمع کنم فردا امتحان دارم خدایا کمکم کن

گفتم بهش گفتم من خونوادم محدودم میکنم نمیتونم بیام باهات بیرون بیا خاستگاری برگشت گفت فعلا همو بشناس ...

😐😐

کثافتا میدونن دخترا با خانم گفتنشون دلشون قنج میره  هی تکرار میکنن  خیلیم تاکید میکنن ادای عیرتی بودن در میارن  ای خدا لعنتشون بکنه پسرای الان همشون بزن در رو هستن    خوبه زود فهمیدی بعدا شکست سنگینی میخوردی  وابسته نشو  حتی رو ایندتم  تاثیر میزاره 🙂

ینی دروغ گفته؟گف بیشتر بریم بیرون آشنا شیم؟دروغ بود؟؟؟؟

اگه  فقط بفکر  قرار حضوری یا  بوسو ایناس  بترس ازش  وگرنه کسی که دوس داره  پشت  تلفنم  دوست داره  محدودیتتو درک میکنه  بگو مگه اشنا شدن فقط  با بوسو چسپیدنه  

💔نمیدونممم فقطیچیز‌میدونم اونم اینکه خالم خیلی بده نمی‌دونم باید چجوری خودمو جمع کنم فردا امتحان دا ...

توکلت بر خدایت کن کفایت میکند قطعا. فکر کن جلسه خواستگاری بوده خوشت نیومدوالسلام 

اگه فقط بفکر قرار حضوری یا بوسو ایناس بترس ازش وگرنه کسی که دوس داره پشت تلفنم دوست داره مح ...

بلاک میکنمش 

چون الان بهش پیام دادم گفتم ل مامانت بگو زنگ بزنه ب مامانم 

جواب نداد زنگ هم زدم جواب نداد

بلاک میکنمش چون الان بهش پیام دادم گفتم ل مامانت بگو زنگ بزنه ب مامانم جواب نداد زنگ هم زدم جواب ندا ...

برو به درست برس  بخدا الان  نمیفهمی وقتی بخودت میایی  که حسرت بخوری  دزستو  با هیچی عوص نکن قربونت برم🙂  اونم  به حال خودش بزار فعلا  بیخیالش  اونقدر این ادما میانو میرن  انشالله بهترینش  نصیبت بشه