2777
2789
عنوان

انتخاب رشته نهم به دهم

159 بازدید | 8 پست

سلام میشه راهنماییم کنید؟

دوستان من امسال کلاس نهمم و به شدت به رشته تجربی علاقه دارم

نمره علوم نوبت دوم هفتمم 19,5 

هشتمم 18,5 

ولی نهم رو به خاطر بی دقتی و استرس و زمان کم اوردم خراب کردم و 13 میگیرم 😔😔

خیلی ناراحتم چون تنها رشته ای که بهش علاقه داشتم تجربی بود و میدونم که میتونستم توش موفق بشم و استعدادشو دارم ،اما بخاطر استرس و بی دقتی و زمان کم اوردم برا همین علوم نهمم رو که خیلی مهم بود رو خراب کردم😔😔هعیییی

بنظرتون میتونم برم تجربی یا هاشور میخورم کلا؟

و اینکه سه سال رو با ضریب حساب کردم امتیازم از صد ، 77 شد و به پنج تقسیمش کردم شد 15.4

نمیتونم برم این رشته درسته؟😢یا هاشور بخورم مدرسه غیر دولتی ثبت نامم میکنه یا کلا نمیشه؟

ب ام بیاری غیردولتی ثبت نامت میکنه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نگران نباش می آری نمره رو ان شاءالله ملاک تا جایی که می دونم فقط علوم نیست ریاضی و... هم مهمه

نمره و معدل بچه های استانتون هم مهمه

با توجه به چیزایی که گفتی به نظرم در بدترین حالت هدایت تحصیلیت برای تجربی ب می شه نه این که کلا هاشور بخوره و اگه ب بشه می تونی بری تجربی ان شاءالله 

آزمون رو که دادی تموم شده پس اگه غصه بخوری هم چیزی تغییر نمی کنه 

ی نذر بکن و از خدا بخواه که ان شاءالله رفتنت به تجربی اوکی بشه و مطمئم باش بهترین ها رو رقم می زنه برات

اگه به دردت خورد دعام کن لطفا

اگه ریاضیتو خوب شده باشی میتونی نگران نباشولی اگرم یه زمانی کم شد میری تو گروه ب به احتمال زیاد خط ن ...

ریاضیم هفتم 20 

هشتم 19

نهم 17

نهم رو کلا استرس داشتم و بی دقتی کردم😔

هاشور میخورم؟

سلام نگران نباش می آری نمره رو ان شاءالله ملاک تا جایی که می دونم فقط علوم نیست ریاضی و... هم مهمهنم ...

خب اخه نمره علومم 13 شده و حد نصاب تجربی 14 عه یعنی اون حد نصاب رو نیاوردم و کلا تجربی رو هاشور میخورم یعنی😔

باشه گلم حتما❤️