2777
2789

بچه ها دختر خاله ی من ۱۵ سالشه.. ما یک هفتست اومدیم بیرون شهر با خاله هام مجردی

بعد خب تا نصفه شب بیدار بودیم دختر خالم خوابش برده بود گوشیشو برداشتم بزارم بالا صفحش روشن شد روی سایت پو رن هاب بود چون هندزفری وصل شد صدا میومد بلند..

بعد همونجا سریع بیدار شد با من دعوا راه انداخت فحش داد منم گفتم این کصشرا چیه میبینی

ما تفاوت سنی مون دوساله صمیمی هستیم

بعد جیغ و داد و فلان زد

دیگه خالمم اومد فهمید قضیه چیه گوشیشو گرفت

چیزای وحشتناکی دیدیم توی گوشیش اصلا معتاد این چیزا شده کلی برای پسرا عکس فرستاده بود..

حالا خالم وحشتناک حالش خراب شده میگه باید ببرمش دکتر بفهمم با کسی رابطه نداشته

دختر خالمم دیوونه شده

بیچاره خالت

گناه داره

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت به گوشی و مجازی 

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

دخترخالت با این چیزا ن کنترل میشه ن درست میشه

توام نباید انقد جنجال بپا میکردی

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.