2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفال

چون هماهنگی مغز و دستش بیشتر میشه

کلا چندتا حس لامسه و دیداری باهم درگیر میشن و روی رشد خلاقیت تاثیرش بیشتره

یکم ک سنش رفت بالاتر اونوقت اگر نقاشی دوست داشت بره نقاشی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
فکر میکنم عاقلانه تره

یکی از اشنایان،از همین جا شروع کرد،دانشگاه هم همینو ادامه داد.موفقه

البته استعداد هم خیلی نقش داره.این اشنامون از۱۶سالگی ،باکمک مربیش حدودا ۳۰تا شاگرد هم پذیرفته یعنی از علاقش به درامد رسیده و با سن کم موفقه

نقاشی خیلی آرامش میده.

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
خواهش می‌کنم جواب بدهقارچ سر پسرت چجوری بود؟ چکار کردی خوب شد؟ موهاشم ریخت؟

تاپیک قبل هامو دیدی؟

آره متاسفانه کل وسط سرش موهاش ریخت 

با کلی دارو وپماد و روغن که زدیم یه دوره موهاش ریخت بعد کم کم در اومد ولی یه کوچولو وسط سرش اندازه سکه موند 

اگه میتونی کچلش کن بهتره

ببخشید نمیتونم تو تاپیک بپرس بتونم جواب میدم

لطفا علائمش رو بگو چقدر و چه شکلی بود؟ چجوری متوجه شدید قارچ هست

دکترش و داروهای

چه مدت طول کشید درمانش

چکار کردین برای سرایت نکردن

خودش چرا مبتلا شد

من تمام زندگیم مختل شده ، دیگه بریدم

لطفا علائمش رو بگو چقدر و چه شکلی بود؟ چجوری متوجه شدید قارچ هستدکترش و داروهایچه مدت طول کشید درمان ...

اول اندازه سکه بود بعد رفتیم دکترپوست  بهش دارو داد  استفاده کرد ولی خوب نشد روز به روز بیشتر سرش درگیر میشد وموهاش می‌ریخت چندتا دکتر رفتیم سر آخر یه دکتر معروف پوست بردیم دوسه بار هر ماه رفتیم چکاب میشد