2777
2789
عنوان

بیایین ازروتین پوستی هاتون بگین

149 بازدید | 17 پست

چن تامحصوصل سفارش دادم فردامیرسه دستم اولین باره ک استفاده میکنم ترتیبشو بهم بگین.

یکیش میسالر واتر هس،یکیش تونر،ی بسته پد پاک کننده ارایشی،فوم شستشو صورت،یکیشم لوسیون نوتلا

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

میسلار واتر رو باید برای پاک کردن آرایشتان استفاده کنی

بعدش با شوینده صورتت رو بشوری بعد تونر رو بزنی روی اون پد ها و بکشی به صورتت که آلودگی ها رو عمقی پاک کنه

ترتیبش اینه

ضدآفتاب هم بگیر جزو واجباته

میسلار واتر رو باید برای پاک کردن آرایشتان استفاده کنیبعدش با شوینده صورتت رو بشوری بعد تونر رو بزنی ...

عزیزم پس اول میسالار واتر،بعد فوم با براشش شستشو بدم صورتمو،بعد تونر ،درسته؟

اره ضدافتاب اصلا نمیزنم پس اونم‌باید بخرم

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلی چیز میز به پوستم زدم 

اخرشم رفتم دکتر پوست 

یه پن یه ابرسان ضد آفتاب بهم داد 

گفت اصلا پوستتو بیشتر از یک بار در روز نشور  

هیچ چیزی مثل ماسک های خونگی طبیعی نیست. 

سدر برای پاکسازی عمیق 

خیار ابرسانی روشن شدن اطراف چشم 

ارد برنج 

خواب کافی نداشتن استرس تغذیه سالم ورزش  

هوای پاک. 

هیچ کدوم از این چیزایی که شما خریدی قرار نیست معجزه کنه حتی بهترین هاش

میسلار واتر رو باید برای پاک کردن آرایشتان استفاده کنیبعدش با شوینده صورتت رو بشوری بعد تونر رو بزنی ...

بعداز میسالرواتر اینو بزنم؟

من کلی چیز میز به پوستم زدم اخرشم رفتم دکتر پوست یه پن یه ابرسان ضد آفتاب بهم داد گفت اصلا پوستتو بی ...

اره هرچی باشه بلخره شیمیایی هستن🥲ضدافتاب میگن خوبه باید ی ضدافتاب خوب بخرم.کرم پودر اینا هم خیلی کم‌میزنم هفته ای دوبار اینا،ولی چشام ازصب ارایش دادن تا شب..صورتمم وقتی کم میخابم یا استرس اینا دارم جوش میزنه ......مرسی‌گلم‌ک گفتی

من کلی چیز میز به پوستم زدم اخرشم رفتم دکتر پوست یه پن یه ابرسان ضد آفتاب بهم داد گفت اصلا پوستتو بی ...

من تا اینموقه از سنم،هرشب و هرصبح از صابون استفاده میکردم واس صورتم بعد دیگ‌گفتن صابون ضرر داره،همین صابون معمولیای دستوصورت بودنا،دیگ‌گفتم بذارم‌کنار

عزیزم پس اول میسالار واتر،بعد فوم با براشش شستشو بدم صورتمو،بعد تونر ،درسته؟اره ضدافتاب اصلا نمیزنم ...

آره عزیزم، میسلار هم حتما وقتی آرایش داری استفاده کن

اگه آرایش نداری نیاز نیست

ضدآفتاب خیلی مهمه مخصوصا الان ک فصل گرماست باید بزنی

آره عزیزم، میسلار هم حتما وقتی آرایش داری استفاده کناگه آرایش نداری نیاز نیستضدآفتاب خیلی مهمه مخصوص ...

مرسی گلم،راسش‌من کدم‌پودرهم خیلی کم میزنم هفته ای شاید دوبار...ولی خب بازم‌پوست بلخره الوده میشه،هرصبح و هرشب با صابون نعمولیا صورتمو میشستم بعدگفتن ضرره،دیگ‌گفتم ازین چیز میزا بزنم بهتره تا صابون...

آره ، شوینده ست دیگه؟

اره گلم.

مرسی گلم،راسش‌من کدم‌پودرهم خیلی کم میزنم هفته ای شاید دوبار...ولی خب بازم‌پوست بلخره الوده میشه،هرص ...

آره صابون خوب نیست

حتی اینا رو هم که خریدی باید ترکیباتش رو نگاه کنی موادصابونی و عطر و الکل نداشته باشه

آره صابون خوب نیستحتی اینا رو هم که خریدی باید ترکیباتش رو نگاه کنی موادصابونی و عطر و الکل نداشته ب ...

میسالر واتر لافارر هس،تونر هم بلوم هس ،این فوم هم ک ویتامین eاینا داره ظاهرا خوبن؟و اینکه لوسیون بدن هم بعد حموم ب کل بدنم بزنم بعد بادی اسپلش؟

من تا اینموقه از سنم،هرشب و هرصبح از صابون استفاده میکردم واس صورتم بعد دیگ‌گفتن صابون ضرر داره،همین ...

نه صابون های معمولی که مناسب پوست نیست 

پن مخصوص هست 

یا فوم‌ژل 

که دکترم گفت همیشه از پن استفاده کن روزی یک بار 

نه صابون های معمولی که مناسب پوست نیست پن مخصوص هست یا فوم‌ژل که دکترم گفت همیشه از پن استفاده کن رو ...

اره صابونا پوستمو داغون کردن،خشک میشد همیشه،الان میخام‌یکم با این چیز میزا درس کنم یکم.بعد اینکه تموم شدن حتما ابرسان و پن اینا میخرم.