2777
2789
عنوان

سرمایه دارها

110 بازدید | 25 پست

دوستان سلام امیدوارم حال دلتون کلی خوب باشه

ما ی ملشین کارخانه سمند سورن داریم حالا میخواییم بفروشیمش و پولشو سرمایه گزاریکنیم بنظر شما با پولش طلا دلار یا مصالح بخریم یا ی ماشین بخریممدل پایین واسه زیر پامون در ضمن میخوایم با پولش زمینمو درست کنیم الان مستاجریم فعلا و شریک هامون پول ندارن و ما از قبل عید ماشبنمون تو پارکزنگ و چون صفره میگیم از قیمتش کم میشه اگه زیر پامون باشه بزار صفر کیلومتر باشه حالا شماها نظرتون چیه میشه راهنمایی مون کنید ک پولشو تویه پ چ چیز سرمایه گزاری کنیم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

وای من اصلا ازین مدل کارا خوشم نمیاد 

یعنی چی ماشین مدل پایین سوارشیم بدیم مصالح بقیه رو 

یه ماشین درست حسابی سوارشو با خیال راحت دیگه این کارا چیه آخه 

نمیگم ماشین لاکچری سوارشو ولی هرچی سوارمیشی اگه میتونی سالمشو سوارشو 

ماشین مدل پایین همش خرج میتراشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا در بلند مدت خوبه ولی در کوتاه مدت ممکنه سود نکنه

ممکنه قیمتش پایین بیاد ضرر کنیم ؟اخه جای پارکینگ نداریم و واقعا دیگهنمیت نم بیشتر نگهش داریم ماشینمونو 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

ممکنه قیمتش پایین بیاد ضرر کنیم ؟اخه جای پارکینگ نداریم و واقعا دیگهنمیت نم بیشتر نگهش داریم ماشینمو ...

ما هم مشکل شما رو داریم ماشین رو زدیم توی پارکینگ محل کار همسرم الان ۸۴۰ بیشتر نمی برن

کاربر آقا 
وای من اصلا ازین مدل کارا خوشم نمیاد یعنی چی ماشین مدل پایین سوارشیم بدیم مصالح بقیه رو یه ماشین درس ...

عزیزم پا اگه مستاجر نبودیم مجبور نبودیم بفروشیم ماشین صفرو اما شوهر من پشتوانه مالی نداره و باید خودش ی کاری واس خودش کنه الان مایی ک تازه عروس و دومادیم تا ب الان ک یکسال از ازدواج مون گذشته ی مسافرت نرفتیم تفریح نداشتیم میدونم منم میدونم ماشین مدل بالا خوبه اما واسه کسی ک داراس

ن ماک صبح تا شب سگ دو بزنیم اخرشم هیچی ب هیچی برا ما خونه و ی سقف همه چیزه حتا اگه ماشین نداشته باشیم ایشالا خونه دارشدیم ی پراید چیزی هم داشته باشبم میگیم خداروشکر

ما هم مشکل شما رو داریم ماشین رو زدیم توی پارکینگ محل کار همسرم الان ۸۴۰ بیشتر نمی برن

دقیقا

این تاپیک زیاد ربطی به سرمایه دارها نداشت ها

خخخخ عزیزم چرا ربط نداشت اونایی ک میدونن پول رو کجا میتکننن سرمایه گزاری کننن میتونستن کمکم کنن بازم ممنون بابت راهنماییت

البته من شنیدم کارخونه قصد داره افزایش قیمت بزنه

مطمئنید ؟ینی بفروشیم الان ضرر میکنیم؟

من از بچه های ایران خودرو پرسیدم البته ناگفته نماند که ماشین هر چه بمونه مدلش پایین میاد و بیمه اش ...

بله  

من از بچه های ایران خودرو پرسیدم البته ناگفته نماند که ماشین هر چه بمونه مدلش پایین میاد و بیمه اش ...

ممنون بابت راهنماییتون