2777
2789
عنوان

سرمایه دارها

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 25 پست
خواهش می کنم اگه فروختید به نظر من مصالح بخرید

بازم ممنون

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش می کنم

سلام وقتتون بخیر شما با ماشین تون چکار کردید ما الان مجبور بفروش هستیم چون جایی برای نگهداری نداریم و نمیدونیم پول مون رو کجا سرمایه گزاری کنیم ک بهدر نره دفعه ی قبلی فرمودید ک ایران خودرو قیمت هارو بالا میبره گفتم ببینم تظر شما الان بفروش خودرو مون چی هست ممنون نیشم پاسخ سوالم رو بدید 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

سلام وقتتون بخیر شما با ماشین تون چکار کردید ما الان مجبور بفروش هستیم چون جایی برای نگهداری نداریم ...

افزایش قیمت داده ایران خودرو و الان بین قیمت کارخونه و بازار اختلاف قیمت خیلی کم و ناچیز شده الان دیگه وقت فروشه ما هم توی پارکینگ بهمون تذکر دادن و باید بفروشم ۸۵۰ بیشتر نمی برن

کاربر آقا 
افزایش قیمت داده ایران خودرو و الان بین قیمت کارخونه و بازار اختلاف قیمت خیلی کم و ناچیز شده الان دی ...

سمند سورن قالپاق رو ۸۵۰ بیشتر نمیبرن؟

ممنون بابت پاسخگویی تون جسارتا بنظر شما پول ماشین رو کجا سرمایه گزاری کنیم خوبه؟

سمند سورن قالپاق رو ۸۵۰ بیشتر نمیبرن؟ممنون بابت پاسخگویی تون جسارتا بنظر شما پول ماشین رو کجا سرمایه ...

متاسفانه توی شرایط فعلی هیچی قابل پیش بینی نیست به همین خاطر ماهم تا حالا نفروختیم اگه دوهفته پیش بود می گفتم شمش طلا بخرید ولی الان طلا هم رفته بالا فیمتش

کاربر آقا 
متاسفانه توی شرایط فعلی هیچی قابل پیش بینی نیست به همین خاطر ماهم تا حالا نفروختیم اگه دوهفته پیش بو ...

بله

متاسفانه توی شرایط فعلی هیچی قابل پیش بینی نیست به همین خاطر ماهم تا حالا نفروختیم اگه دوهفته پیش بو ...

ممنون بابت راهنمایی تون

خواهش می کنم انشالله هرچه که خیر باشه پیش بیاد

ممنون 

ممنون

سلام وقت تون بخیر ما ماشین مون رو فروختیم جناب 

خاستم ازتون بپرسم الان بنظر شما پولمون رو بزاریم بانک وام باهاش بگیریم یا طلا بگیریم خوبه بنظر شما