2777
2789
عنوان

هرجا می خوام برم شوهرم قهر می کنه

159 بازدید | 11 پست

خانوما هر جا می خوان برم بخصوص فامیل خودم قهر میکنه . اینطوری که کم صحبت می کنه و به قولی سرد میشه . 

ولی هیچی نمیگه خودم باید بفهمم چه مشکلی هست 😑

مثلا میگه برو وقتی میرم ناراحت میشه میگه خودت باید بفهمی که نری 

چه کنم ؟ منم بهش بی محلی کنم یا برم سمتش ؟ 

اخه چند بارم ازش می پرسم هی میگه برو چه اشکالی داره وقتی میرم ناراحت میشه 

یا میگه الکی میگی دوستت دارم .اگه داشتی نمی رفتی 

عقد هستیم هنوز خونه خودمون نرفتیم . اما یه شب خواستم خونه پدر بزرگم بمونم باز قهر کرد با اینکه شبا پیش هم نیستیم یعنی اگه خونه پدربزرگمم نرم بازم همو نمی بینیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اهمیت نده چون تا اخر عمرت هیجا نمیتونی بری الانشو نگا نکن بعد عروسی نمیزاره رنگ فامیلاتم ببینی وقتی ام قهر میکنه اصلا نپرس چته یا چی شده کاملا عادی باش انگار که اصلا متوجه نشدی سر سنگین شده

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
اصلا اهمیت نده چون تا اخر عمرت هیجا نمیتونی بری الانشو نگا نکن بعد عروسی نمیزاره رنگ فامیلاتم ببینی ...

موافقم 

اخه خودش میگه برو ، من که نمیدونم تو دلش نمی خواد برم 😑

هی میگه دوستم نداری 

نمی دونم خونه پدربزرگم چه ربطی به دوست داشتن داره

موافقم اخه خودش میگه برو ، من که نمیدونم تو دلش نمی خواد برم 😑هی میگه دوستم نداری نمی دونم خونه پدر ...

این اداها واسه الانه چون عقدی و هنوز خونه باباتی نمیتونه کامل تسلط داشته باشه اینجوری میکنه که خودت کم کم هیجا نری ولی داره اخلاقشو بهت نشون میده مواظب باش بهش بها ندی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

سلام بزرگوار،
این رفتاری که همسرتون داره، نشان میده خودشون هم سردرگم هستند و شاید نتونن دقیق بگن چی اذیتشون می‌کنه. 

وقتی می‌گه «برو» ولی ناراحت میشه، یعنی در واقع بین احساساتش تناقض وجود داره.
در این شرایط بهترین راه اینه که به جای بی‌محلی کردن یا قهر، با آرامش و صبوری ازش بخواهید بیشتر درباره‌ی حسش حرف بزنه. گاهی سکوت و سرد شدن، زبان بدن احساساتیه که هنوز به گفتار نیومده.
شما حق دارید بدونید چی باعث ناراحتی‌ش میشه و همسرتون هم نیاز داره احساساتش رو راحت‌تر بیان کنه.
صبوری، احترام و گفت‌وگوی آرام، می‌تونه کمکتون کنه این سردرگمی رو کم کنید و رابطه‌تون رو بهتر بسازید.
من، حمیدرضا یافتیان، به عنوان مربی رهایی از روابط سمی و بنیانگذار هیپنوتیزم ارتباطی،  می‌تونم چند نکته و روش ساده برای مدیریت این موقعیت‌ها هم بهتون بگم.

1- گفت‌وگوی غیرمستقیم و آرام
گاهی مستقیم پرسیدن باعث مقاومت می‌شه. بهتره وقتی حال و هوای مناسبی هست، با آرامش و بدون قضاوت درباره احساساتش حرف بزنید. مثلاً بگید:
«می‌خوام بفهمم چی اذیتت می‌کنه تا با هم بهتر باشیم.»

2- بیان احساسات خودتان بدون متهم کردن
به جای گفتن «تو همیشه قهر می‌کنی»، بگید:
«وقتی قهر می‌کنی، من احساس تنهایی و سردی می‌کنم.» این باعث می‌شه همسرتون کمتر دفاعی بشه.

3- زمان دادن به همسر
گاهی آدم‌ها نیاز دارن کمی زمان برای پردازش احساسات‌شون داشته باشن. بگید:
«می‌دونم الان شاید راحت نباشه حرف بزنی، هر وقت آماده بودی من هستم.»

4- تمرکز روی زبان بدن
اگر نمی‌خواد حرف بزنه، به رفتارها و زبان بدنش توجه کنید تا نشونه‌های ناراحتی رو بهتر درک کنید.

5- پیشنهاد فعالیت مشترک
گاهی وقتی کنار هم هستید ولی بحثی نیست، انجام یک کار مشترک مثل پیاده‌روی یا آشپزی، باعث باز شدن فضا و راحت‌تر شدن گفت‌وگو می‌شه.

6- محدود نکردن آزادی‌ها
با وجود ناراحتی‌اش، احترام به آزادی و انتخاب‌هایش مهمه. کنترل یا فشار بیشتر، معمولا اوضاع رو بدتر می‌کنه.

این روش‌ها کمک می‌کنن فضایی امن و آرام‌تر برای بیان احساسات ایجاد بشه و ارتباط بهتر بشه.

شما فرمودید عقد هستید، پس از این زمان برای شناخت بهتر خود استفاده کنید تا در ادامه ی زندگی، وقت با ارزشتون رو برای رشد و پیشرفت در همه زمینه های زندگی بذارید نه چیزهایی که انرژی هر دو تون رو می خوره. چون کم شدن انرژی رابطه ها رو سمی می کنه.

شعار همیشگی من:

آگاهی، پادزهر روابط سمی