من تکنسین اتاق عمل هستم و الان 5 ساله که تو مرکز جراحی فعلی هستم
فقط اومدم بگم خواااهش میکنم به هر دکتری واسه عمل بینی اعتماد نکنید...من تمام بینیهارو دارم از نزدیک میبینم،تروخدا فقط قیمتو در نظر نگیرید اکثر دکترایی که ارزون میگیرن یا حتی 30/40 تومن میگیرن بعد از بیهوشی شما رو میسپارن به دستیارشون که عمل کنه و یاد بگیره!!!و خودشون عملتون نمیکنن!!!!😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چقدر خوبه قبل عملم این تاپیکو دیدم😍من هنوز رزرو نکردم ولی حتما میخوام تابستون عمل کنمدکترای خوبی که ...
من خودم یک ساله عمل کردم ولی نمیخوام اسم دکترمو بگم دوست ندارم بعضیا بیان بگن تبلیغه یا حرفای الکی بزنن ولی اومدم اینو نوشتم تا چشماتونو باز کنید سریع تا یکی ارزونه نرید پیشش بخدا بینیتون خراب بشه حداقل 3 برابر باید پول بدید تازه اگه مثل روز اول بشه🙏
من آره خودم خیلی راضیم خداروشکر من مرکز جراحی بهار هستم تمام دکترایی که اونجا بودنو زیر نظر گرفتم میدونم کیا به دستیار میدن عمل کنه و... ولی از نظر قانونی نمیتونم بگم اسمشونو متاسفانه😔
ای کاش که میتونستم بیام اسم تک تک اون دکترا تو این سالهایی که دیدمو بگم ولی نمیشه....😔 من خودم با شهرجردی عمل کردم دکتر بهزاد شهرجردی یکی از دکترایی هستن که تو مرکز جراحی بهار هستن من خیلی کم میبینم که کیسهاش ایرانی باشه اکثرا از اروپا میان اینجا واسه عمل وقتی اون لحظه بعد از عمل بینیهارو میدیدم واااقعا تمیز بود هم بخیهها ریز و مرتب هم ورم خیلی کمتر نسبت به بقیه دکترا هم اینکه خودشون صفر تا صد کار رو انجام میدن تو اتاق عمل
اتفاقا چند ماه پیش دوستم رفته بود واسه عمل بعد که پروندشو گرفته بود مهر یه دکتر دیگه خورده بود پای عملش و اسمش با دکتری که ویزیت شده بود و خودش انتخاب کرده بود فرق میکرد ولی دیگه روش نشده بود بپرسه و اعتراض کنه الان بینیش ورم داره ولی مشخصه که کج شده یکم🥺
عزیزم من ماه پیش رفتم مشاوره با دکتر شهرجردیحقیقتش منم تو مطب عمل شده های غیر ایرانی زیاد دیدمو دیرو ...
من هنوز دکترمو انتخاب نکردم انقدر رفتم این مطب اون مطب بخدا گیج شدم دیگه😭 اصلا پولش واسم مهم نیست فقط میخوام درستو حسابی عمل بشم که بعدا پشیمون نشم تروخدا بیا از همه مراحلت بذار و بگو بهمون که بعد عمل بینیت چطور میشه عکس بذار برامون لطفا🥺
عزیزم شما عمل کردی؟میشه لطفا بیای از حالت بگی؟بینیتو دوست داری؟؟🥲
بله عزیزم من 19 روزه عمل کردم هنوز که چیزی مشخص نیست اما تنها چیزی که خیلی مهم بود و الان مشخصه اینه که سوراخای بینیم کاملا یکسانه حتی با وجود ورم عملم خیلی خیلی راحت بود از بیهوشی هیچی نفهمیدم دست دکتر شهرجردی واقعا سبک بود واسم🫠 توی اون مرکز جراحی که عمل کردم هرکی میفهمید با دکتر شهرجردی بودم میگفت خیالت راحت حتی از کادر خود اون مرکز خیلیاشون رو همین بهزاد شهرجردی عمل کرده بود واقعا خوب بود بینیشون😅