2777
2789
عنوان

شوهرم گف خواب اونو دیده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 124 پست
من پونزده سال از شوهرم کوچیکترم ..دهه هفتادی و شر شورای الان ..چه از پیراهن های رنگی رنگی کوتاه چه م ...

منم دهه هفتاد ام.ولی اصلا بلد نیستم. خوش ب حالت واقعا 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
منم دهه هفتاد ام.ولی اصلا بلد نیستم. خوش ب حالت واقعا 

چی خوش بحالم اینقد خودمو به ابو اتیش میزنم تهش اینا رو میشنوم 😔

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا موافقم راستی ایشالا زود مامان شی گلم امضاتو خوندم منم عاشق بچم ایشالا هردومون زود مامان شیم

ممنون عزیزم. انشالله.. 

انشالله شما هم زوده زود مامان شی..مامانه یه نی نی سالم و خوشگل😙

🔕  لایییکک نکنیییییییییین  🔕
چی خوش بحالم اینقد خودمو به ابو اتیش میزنم تهش اینا رو میشنوم 😔

همسر منم کپی همسر شماست . همش در حال آنالیز روابط مونه . ولی منم همش کم ميذارم. درست نمی شم اصلا . 

یکم از اداهات بگو یاد بگیریم 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

ببین سعی کن به رابطه جنسیتون تنوع بدی،چی میشه نیم ساعت نقش بازی کنی،،مشکل اون ادا اطوار نیس مشکلش اینه،،ازین به بعد حتی اگه شوهرت آدم کاملیه بعضی وقتا بهش گیر بده مثلا چرا بهم محبت نمیکنی چرا واسم اینکارو نمی کنی،در آخر اینکه اگه حال روحیت خوب نیس یه چند روز درسو مرسو تعطیل کن برین مسافرت حسابی خوش بگذرونین

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

وقتی میگین دهه هفتادی حس پیری میگیرم من دو اسفند ۶۹ هستم

مهداجون شیطون بودن ذاتیه

شوخی کن بگو بخند پرسروصدا باش

بازی کم باهاش.ازهمه مهمتر با انرژی باش تو همه چی

و برقص رقص معجزه میکنه

I am a queen because I have a cute mad king
وقتی میگین دهه هفتادی حس پیری میگیرم من دو اسفند ۶۹ هستم مهداجون شیطون بودن ذاتیه شوخی کن بگو بخند ...

نه عززیزدلم منظورم این نیس منظورم اختلاف سنی خودم و حرکات جوونای امروزه در مقایسه با سن همسرم 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
وقتی میگین دهه هفتادی حس پیری میگیرم من دو اسفند ۶۹ هستم مهداجون شیطون بودن ذاتیه شوخی کن بگو بخند ...

آره متاسفانه من خیلی آروم و کم حرفم. برعکس همسرم فوق العاده احساساتی و پر حرف. 

تازه خجالتی هم هستم واسه یه عزیزم گفتن دو ساعت سرخ و سفید میشم. با این که چهار ساله ازواج کردیم و بچه داریم. 

نه عززیزدلم منظورم این نیس منظورم اختلاف سنی خودم و حرکات جوونای امروزه در مقایسه با سن همسرم 

میدونم گلم شوخی کردم سنی ندارم که من از همه چیز راضیم

آدم با ذهنش میتونه همیشه شاد باشه به همین سادگی

I am a queen because I have a cute mad king
خوش به حالتون من گرمم و شوهرم سرده زمونه برعکس شده برام ای خدا

من گرم بودم اما جدیدا بهم ریختم اصلا حس میکنم واسش جذابیتی ندارم ک اینا رو میگ 😔

البته مشکلات اقتصادی زیادی داریم که همین منو از تک و تا انداخته و همش در حال غصه خوردنم. 

واقعا مشکل مالی آدمو تو جوانی پیر میکنه