2777
2789
عنوان

شوهرم گف خواب اونو دیده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 124 پست
آره متاسفانه من خیلی آروم و کم حرفم. برعکس همسرم فوق العاده احساساتی و پر حرف.  تازه خجالتی هم ...

ای بابا چرا خجالت نداره که شوهرته بی حیا باش

منم خیلی خجالتی بودم شوهرم میگفت چرا عین جنازه ای ولی کمکم شیطون شدم

کارایی که کفتمو انجام بده مطمئن باش جواب میده

I am a queen because I have a cute mad king
خانما چرا باز حمله ها و تهاجمات و حرفای بی منطق شروع شده ایشون داره میگه افسردگی داره همسرش حق دار ...

حق داره اعتراض کنه ولی حق نداره پای یکی دیگه رو که اونو گذاشته رفته بکشه وسط...می تونه منظقی اعتراض کنه. وگرنه نه گذاشته نه ورداشته اخم کرده که چی؟ خواب فلانی رو بعد از این همه سال دیدم چون تو واسم کم گذاشتی!!!!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره متاسفانه من خیلی آروم و کم حرفم. برعکس همسرم فوق العاده احساساتی و پر حرف.  تازه خجالتی هم ...

نه دیگ اینطور نباش بشکن این تابو واسه خودت کم کم ببوسش ..قربون صدقه ش برو ..شیطنت کن ..

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
ای بابا چرا خجالت نداره که شوهرته بی حیا باش منم خیلی خجالتی بودم شوهرم میگفت چرا عین جنازه ای ولی ...

آره حتما کم کم انجام میدم 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من گرم بودم اما جدیدا بهم ریختم اصلا حس میکنم واسش جذابیتی ندارم ک اینا رو میگ 😔

مشکل از روحیته

تو هستی ۲۴ سال اون ۳۹ سال از خداشم باشه

خب یاد بگیر زناشویی رو 

والا منم عین جنازه بودم شوهرم ایزاد میگرفت کمکم راه افتادم

میدونم گلم شوخی کردم سنی ندارم که من از همه چیز راضیم آدم با ذهنش میتونه همیشه شاد باشه به همین ساد ...

ارره منم نزدیکای سن شمام همسرم یکم اختلاف سنیش زیاده باهام 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
نه دیگ اینطور نباش بشکن این تابو واسه خودت کم کم ببوسش ..قربون صدقه ش برو ..شیطنت کن ..

باور کن همین ها که میگی واسه من مثل شکنجه س انجام دادنش. از بس خجالت میکشم 

البته غصه هم زیاددارم. حال دلم خوب نیست 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
باور کن همین ها که میگی واسه من مثل شکنجه س انجام دادنش. از بس خجالت میکشم  البته غصه هم زیادد ...

منم ..کم کم نه یدفه میتونی عزیزم 

باور کن همین ها که میگی واسه من مثل شکنجه س انجام دادنش. از بس خجالت میکشم  البته غصه هم زیادد ...

غصه نخور

باغصه خوردن دردی دوا نمیشه

همین امشب شوهرت اومد پاشو برقص باهاش ببین چقد شاد میشین

غصه نخور باغصه خوردن دردی دوا نمیشه همین امشب شوهرت اومد پاشو برقص باهاش ببین چقد شاد میشین

قربون مهربونیت عزیزم. امشب انجام میدم 

عزیزدلم اینا طبیعیه من خودمم قبلا با پسری دوس بودم الانم نامزدم گاهی خواب دوس پسر سابقمو میبینم اما دلیل نمیشه که ینی من فکرم پیش اونه بهرحال یه مدت آدم با کسی بوده خوابشم میبینه من تنها توصیه ای که میکنم بهت اینه که زیاد حساس نباش به شوهرت محبت کن ایشالا زندگی خوبی داشته باشین

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
مشکل از روحیته تو هستی ۲۴ سال اون ۳۹ سال از خداشم باشه خب یاد بگیر زناشویی رو  والا منم عین ...

بخدا خوبم تو رابطه جدیدا رابطمون نامنظم شده اما واقعا تو رابطه خوبم ..حالا نمیشه اینجا دقیق گف اما در این حد بگم خودش بارها گفته چقد با احساسی تو رابطه ..اما الان دیگ هیچی به چشمش نمیاد ..نمیدونم چشه فقط گیر میده ...فک نکنم هیچ مردی قد این همش گیر بده که سیاست داسته باش همش میگ دوس دارم سیست داشته باشی بلا باشی ...هستم بخدا دیگ فک میکنم داره تو ذهنش منو کنارمیزنه

سارا پیدا کردی درخواستای دوستی رو؟

ارره عزیزم قبول کردم