2777
2789
عنوان

شوهرم گف خواب اونو دیده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 124 پست
بخدا من خیلی بلام ..خواهر شوهرم به شوخی بهم میگ موندم چطور داداشم دومم میاره پیش اداهای تو 

آفرین بلاخانوم

ولی من مشکل اصلیتو میدونم 

انقد بی روحیه نباش

حتی امضات هم انذژی منفی میده به آدم

I am a queen because I have a cute mad king

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر بنظرمنم تقصیر شما نیست و همسرتون کمی پرتوقع هستن از شما .ولی اگه دوست داری خودت تغییر کنی و بقول معروف بیشتر به زندگیت برسی کانال زیر رو بهت معرفی میکنم شاید بدردت بخوره :

💃خانم های قررری همسران موفق💃

@ide_Hamsaraane

من شهریه پردازم .درس فوق العاده سخته نمیتونم رو همچی کنترل داشته باشم...مشکلم زیاده 

ببین شوهرت از همه چی مهمتره

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
سلام آفتاب گردون جان کجایی پس دیگه خبری ازت نشد؟ تایپیکت هم قفل شده ... یه خبری از خودت بده تو تایپ ...

سلام عزيزم 

خوبي؟؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1631272/آفتابگردونم-بچه-ها-خيلي-دو-دلم-اصلا-نميدونم-چي-درسته-چي-غلط?postId=53988423

خدا جون میشه محکم بغلم کنی تا یه دل سیر تو بغلت گریه کنم.....
تو رو ميخواد  ولي مطمئن باش از اون متنفر نيست ! اين چيزي كه تعريف كردي رو من خيلي شنيدم ...

نه خیلی بدش میاد ازش اصلا حرفش نیس ..تو این چهار سال یه بارم ازش نگفته فقط دوران عقد قضیه رو واسم تعریف کرد ..میگف دختره نامردی کرده حتی باعث شده از هرچی دختره بدم بیاد ...تا سالها به ازدواجم فکر نکرده دلیل اختلاف سنی زیادمون همینه 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
بخدا من خیلی بلام ..خواهر شوهرم به شوخی بهم میگ موندم چطور داداشم دومم میاره پیش اداهای تو 

یه ذره از اداهات بگو منم یاد بگیرم. خیلی خشکم 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

مگه ادمیزادمیتونه همیشه خوشروبشاش وپرانرژی توهرمسءله اب بلشه 

اینقده دیگه شوهداتونولوس نکنین بابا

شوهدت خبلی حرف زشنی زده من خواب فلانیودیدم پس توبرام کم گزاشتی دیگه جیه 

بگومازن وشوهریم دوست دخترودوست پسرنیستیم که 

درسته روابط مهمه ولی اصل زندگی فقط باون نیس که 

وخدایی که بشدت کافیست
یه ذره از اداهات بگو منم یاد بگیرم. خیلی خشکم 

من پونزده سال از شوهرم کوچیکترم ..دهه هفتادی و شر شورای الان ..چه از پیراهن های رنگی رنگی کوتاه چه مدام واسش سلفی دابسمش و اینا گرفتن و چمیدونم یهویی بوسیدن و نامه و از حرکتا اما انگار دیگ به چشمش نمیاد

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

چه چیزا گفته!!

چه حرفا زده!!

خدایا توبه 

چرا نگفتی اگه من این حرفا رو بهت میزدم چکار میکردی؟؟

چرا نگفتی شاید شرایط روحیم خوب نبوده که نتونستم اونجور که میخوای باشم‌ و شاید چون تو بهم نمیرسی اینجوری شدم؟

سیاستت صفره..قشنگ انتظاراتشو با حرفات بالا بردی یجورایی بهش گفتی بدتر از اینم بگی اشکالی نداره😑😑

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
این چه حرفیه ک بهت زده. حالا حتما باید واست تعریف میکرد هر چی خواب دیده.. دلبری کرده براش🤤🤐🤐!!

کاملا موافقم

راستی ایشالا زود مامان شی گلم امضاتو خوندم

منم عاشق بچم ایشالا هردومون زود مامان شیم

I am a queen because I have a cute mad king
استارتر درخواست دوستی زدم هم اسم من من علت ناراحتیت رو میدونم یادت میاد منو دیگه؟؟

بلد نیستم برم کجا عززیزم خیلی گشتم درخواستا کجا میان