جدیدا به سرم زده ارایش دائم ...خط لب خط چشم هاشور ابرو.ولی دو دلم میگم قیافم طبیعی باشه و با ارایش تغییر کنم خیلی بهتره..گاهی هم میگم که نه اینجوری دیگه سریع اماده میشم و برا وقتایی که فرصت ارایش ندارم خوبه.واقعا دو دلم بیاین نظراتونو بگید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اینکارا ب درد بیمارای سرطانی میخوره.معلمم نه مژه داشت ن ابرو.چهرشم خیلی بی رنگ و رو بود.رفت چشم و ابرو و لبو تتو کرد.
ولی شما ک سنت کمه و سالمی ب هیچ عنوان نکن اینکارو.متاسفانه ایران همچین چهره هایی میپسندن وگرنه این مدل قیافه خیلی مصنوعیه.معصومیت چهره ب کل از بین می ره.حالا خود دانی
هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
دلت که گرفت.../ دیگرمنت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛خدا که هست...