2777
2789
عنوان

ارایش دائم....اره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2359 بازدید | 47 پست

جاری من 

خط لب و چشم و هاشور ابرو زده 

بخدا زشت شده قبلا خیلی بهتر بود الان چشماش شده سبز لجنی😐

لبشم انگار ی چیزی خورده ماسیده دور لبش 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستانی که نظر دادین مرسی ولی دلیلتونو هم بگید...مژه هم نکارم؟

من مژه گذاشتم چشمم حساسيت داد 

داغون شدم 

ميخواي عكسش رو بذارم  وحشت كني😂

خدا جون میشه محکم بغلم کنی تا یه دل سیر تو بغلت گریه کنم.....

عزیزم اینکارا ب درد بیمارای سرطانی میخوره.معلمم نه مژه داشت ن ابرو.چهرشم خیلی بی رنگ و رو بود.رفت چشم و ابرو و لبو تتو کرد.

ولی شما ک سنت کمه و سالمی ب هیچ عنوان نکن اینکارو.متاسفانه ایران همچین چهره هایی میپسندن وگرنه این مدل قیافه خیلی مصنوعیه.معصومیت چهره ب کل از بین می ره.حالا خود دانی

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

من جای شما باشم 

همون هزینه کاشت مژه و تاتو و. .

میدم بهترین کرم های پوست رو میخرم 

به پوستم رسیدگی میکنم 

پوست خراب باشه هر چیم ارایش کنی فایده نداره 

پوست خیلی مهمه تو زیبایی

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

حيفه صورتت نيست طبيعي سنت كمه ؟؟؟ 

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

مژه واقعا هر ماه ترمیم میخاد؟اگه اینجوره که نرم چون واقعا فرصت ندارم هر ماه وقت بزارم؟

هاشور کسی عکس داره یا همون سایه؟من ابروهام مو داره فقط واسه مرتب بودن میخام در واقع بخاطر قابش

مژه باز بهتره اونم کاشت نه فقط اکستنشن

کاشت با اکستنشن چه فرقی داره؟

اکستنشن رو میگن باعث ریزش مژه های خودت میشه

کاشت هم اینجوریه

بازیگرا مژهاشون کاشتن؟ آخه تو فیلما خیلی پرپشته مژه هاشون

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤