اگه پسری خاستگارتون باشه ماشین خونه کار اوکی داشته باشه واز لحاظ فرهنگی خونوادگی بهم بخورید ۳۰ سالشه ولی توی ۲۰ سالگی سابقه عقد دوماهه ناموفق داشته باشه وطلاق گرفته باشه حاضرید زنش بشید. خودتون هم دختر خونه باشید.
هم سنش واسه ازدواج اولش کم بوده هم باید دید علت طلاق چی بوده که به این سرعت هم بهم خورده
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهم میگفت دختره سرخود بود ودوسم نداشته. البته ما تحقیق نکردیم گفتیم اول ببینم با این شرط کنار میام ی ...
خب خودش چرا انقدر زود تصمیم به ازدواج گرفته
به هرحال خوبه که یه تحقیق هم بکنید از سمت خانواده دختر چون دلیل طلاق مهمه باید دید عیب از کدوم طرف بوده
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
به نظرم با همین صحبتش بیشتر روش فکر کن و باهاش صحبت کن چون ممکنه کسی باشه که به حرف خانوادش باشه ، ممکن هم هست که بعد این همه سال و یه شکست درست شده باشه و حرف خودش مهم باشه