2777
2789
عنوان

صاحبکارم بی ادبه

282 بازدید | 12 پست

سلام

بچه ها یجا رفتم سرکار ولی صاحبکارم بی ادبه مثلا ب ی خانم گفت خراب

۲ روز هست ک رفتم نمیدونم برم یا نه 

یا مثلا داشتم دفترو باز میکردم و فکر میکردم گفت داری ف*ال میگیری به خنده ؟😐

یا احساس میکنم بهم نگا میکنه و  خیلی هوله 

سنشم زیاده دورو بره ۴۰ تا ۴۵ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محیط کارت چه جوره کارش چیه اگه همرده همین کاره نزدیک به خونتون هست حقوقش همینقدر برو همونجا صابکارش موجهه باشه ک نخواد خوشمزه بازی دربیاره گند بزنه به اعصابت

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

محیط کارت چه جوره کارش چیه اگه همرده همین کاره نزدیک به خونتون هست حقوقش همینقدر برو همونجا صابکارش ...

این کاری ک دارم میرم نزدبک خونمون هست ..محیطش مردونه است و مشتری هام مرد هستن .

این کاری ک دارم میرم نزدبک خونمون هست ..محیطش مردونه است و مشتری هام مرد هستن .

ینی بجز تو خانمی اونجا نیس دیدی خیلی صابکارت پاپیچت میشه فرار کن 

دوستان بنظرم بی ادبه منم نمیرم فقط چی بگم بهشون .؟الان ی ربع دیر شده گفته اگه نمیتونید تشریف بیارید ...

بگو شرمنده یکم کسالت داشتم  نیاز به استراحت چنروزه داشتم باهاتون در اسرع وقت تماس میگیرم .ولی در کل سخته کار تو همچین محیطی اگه ی کار بهتر با حقوق کمترم باشه بزن بیرون از اینجا